S-o gatat vacanta: stiri de septembrie

Cum ar zice prekinii mei ardeleni cu care mai invartim din drugus intr-un ceaun de bograci. Toamna vine repede cu dimineti mai reci si cu o dezmortire clara a mediului de afaceri, drept pentru care va supun atentiei cateva stiri pe scurt:

1. In 26 septembrie are loc o noua editie “Marketing in Direct“, mai exact a patra. Va puteti inscrie aici. Profit de ocazie sa va spun ca unul din invitatii importanti care va vorbi la acest eveniment, Chris Arnold, are o tipologie extrem de interesant a cosumatorilor “eco-aware”. Aici.

2. La Tirgu Mures are loc conferinta Storytelling TOP Day 2012, eveniment la care participa doi dintre cei mai buni specialisti in arta oratoriei: Jacqui Banaszynski si Alex Tizon, ambii castigatori ai Premiului Pulitzer. De mers, zic eu.

3. Azi am primit o alerta foarte interesanta pe email. Initativa apartine unei tinere care ofera un serviciu ieftin de corectura a greselilor de ortografiere de pe bloguri si site-uri comerciale.
Initial am primit asa ceva pe email si m-am cam speriat:

Cuvântul greşit: luatile
De pe pagina web: http://www.marketeer.ro/tematica-modulelor/
Pentru a vizualiza greşeala daţi click aici!

Dand click pe link veti gasi o greseala de ortografiere, ce-i drept a unui comentator si nu a mea. Dar mi se pare un pret foarte bun 50 ron pentru corectura unui intreg site. Daca nu vreti sa va faceti de ras cu site-uri frumoase, dar scrise parca de analfabeti, apelati cu incredere la Elena Radu, corector de serviciu. Detalii pe blogul ei.

4. Maine Webcultura organizeaza Job Hunters. Printre vorbitori (Bogdana Butnar, Anne-Marie Chelariu, Alexandru Negrea, Doru Panaitescu, Vlad Petreanu, Andrei Roșca și Mădălina Uceanu.) ma numar si eu. Ne vedem acolo?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu