Schimbari de management in piata

Cel putin doua schimbari la varf in piata. Nu pot sa zic deocamdata mai multe, dar amatorii de barfe din piata vor sti unde sa caute si cum sa puna cap la cap povestile. Deci:

1. O agentie mare de media (din top 10) isi schimba directorul general. Tot ce pot sa va spun este ca vine un strain. Pentru piata destuld e necunoscut. Fostul ramane in schema, coordonator al operatiunilro in crestere ale agentiei.

2. O regie mare de vanzari isi schimba directorul general. In locul lui vine un strain care e binecunoscut pietei de media romanesti. Fostul cica nu ar ramane in schema.

Se anunta un an interesant asadar 🙂

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. Loredana said,

  14 ianuarie 2010 @ 3:30 pm

  Citind ce scrii tu aici si stiind si eu cate ceva plus ce informatii oficiale avem deja postate pe site si facand paralele si cu alti ani zau daca nu imi vine sa zic ca asa cum e clar ca primavara si toamna avem inundatii, ca in decembrie vine Craciunul si alte asemenea la fel de clar e ca in ianuarie – cel tarziu inceput de februarie au loc „miscari de trupe”. Si mai e un „sezon” de asa ceva – dar ii las si pe altii sa il mai spuna :))

  r: doar ca de data asta sunt la nivel inalt – probabil s-au bugetat de la inceput si pachetele noilor unsi 🙂

 2. Amira said,

  15 ianuarie 2010 @ 3:03 pm

  Mai mai mai, da’ ce repede ai aflat ..sursele tare sunt inepuizabile…Sa ai un AN NOU BUN!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu