Si pentru ca e joi, e momentul sa tinem putin post…

So, as we speak:

– ceafa de porc plina de condimente si face ultima siesta in Merlot

– schnaps-ul de pere cu eticheta de Slovenia sta la rece in frigider impreuna cu niste beri (U***s, B***s etc)

– aripioarele de pui condimentate sunt si ele aruncate in sila in frigider peste niste carnati proaspeti

– cele trei caserole de mici au de dat o spectaculoasa si fara de mila revansa unor inchipuiti campioni din carne tocata – cevapcici sau cam asa ceva, car enoua sincer nu ne-au placut.

Si pentru ca e vipie afara, demaram trebusoara la 17.00 trecute fix, nene Iancule. Cine nu a fost invitat sau nici macar nu stie adresa, o sa se multumeasca doar sa vada niste poze…afterwards.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Gabi Boaca said,

    23 august 2007 @ 11:26 pm

    Micii f buni, friptura delicioasa, iar aripioarele?!!!… D u m n e z e i e s t i
    Mersi de invitatie, coane!

  2. Doru Panaitescu said,

    24 august 2007 @ 9:39 am

    NP master, GG anyway:)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu