Spamul zilei – Cautati-va potcapul va rog!

Va dati seama cum e sa ziceti/ascultati Aliluia in fiecare zi? Aaaa, pardon, aleluia. Sau aliluia, cum e corect? Acum, intr-un nou ambalaj, gratuit! De fapt, gasiti raspunsul doar pe www.aliluia.ro (nu pun link, si asa vor fi destui curiosi care vor copia url-ul sa-l puna in bara de la browser – cu smerenie bineinteles).

Citez asadar din invitatia primita pe email, plina de milostenie, demna sa te mangaie pe creierul rezecat:

Va invitam sa vizitati pagina web www.Aliluia.Ro pentru a oferi impreuna lauda lui Dumnezeu. Va oferim sa ascultati gratuit muzica religioasa crestin-ortodoxa non-stop, neintrerupta de reclame si publicitate.

Asadar, fara breakuri, solo-spoturi si alte overlayere audio, da? SI eu care ma gandeam sa imi cumpar niste muzica religioasa pe bani grei.

Aleluia! (pardon, aliluia). [oricum, decat sa primesc celebrele hoaxuri cu banii nigeriei, etiopiei si a altor state vuvuzeliere, prefer sa ma mai distrez din cand in cand si cu un preacuvios spam bisericesc].

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Adrian Olar said,

    9 iulie 2010 @ 10:36 am

    Ce protocolara este adresarea in invitate. ” Va oferim sa ascultati gratuit muzica religioasa crestin-ortodoxa non-stop, neintrerupta de reclame si publicitate. :))

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu