Spotu’ spotu’, da’ halatu?

E gata “spotu’ lui Dorin”. Pe Youtube a facut sub 800 deja 2000 de vizualizari, eu cred ca nu o sa treaca de 10.000. Deja m-a sunat cineva sa imi zica ca nu-i place:). Deci spotul e pe drumul cel bun, eu personal nu il vad cu foarte multa controversa.

Mai jos:

Vivi face si el o chestie haioasa (in care se demonstraza ca spre deosebire de alesii americani, unde 0,5% au chiulit pentru ca au decedat, alesii nostri au chiulit in proportie de 50%, ai nostri fiind si grasi, si sanatosi, si devreme acasa).

Din pacate cred ambele initiative sunt risipa de cam prea multa energie, fara o prea mare finalitate.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

5 Comments »

 1. Vivi said,

  14 noiembrie 2008 @ 12:23 am

  Doru, cineva trebuie să încerce să facă ceva. Chiar dacă acum nu o să facă o diferență, nu se știe niciodată, și trebuie să începi de undeva.

  Atitudinea fatalistă că nu o să conteze nimic anyways sigur nu funcționează. 100% sigur. Dacă nu îți pasă și nu votezi este garantat că nu o să se schimbe nimic. Așa cum zicea cineva, îi doare pe ei în curcubeu că tu nu o să votezi sau că ție nu îți pasă. Ba aș zice eu, nu numai că dorm bine noaptea, dar știind că tu nu votezi și nu îți pasă or să doarmă și mai bine noaptea, pentru că vor vota ăia care pot fi prostiți.

  Dacă noi facem ceva, chiar dacă poate nu o să schimbăm nimic, măcar există o speranță. Schimbăm un vot, două, trei. Informăm. Cred că asta e esențial, informația, de asta ar trebui să nu mai doarmă ăia bine. Pentru că atunci când ai cetățeni care te votează informat, ăia care ar fi buni ar avea în fața cui să candideze.

  Dar hai să îți mai zic ceva. Pune-te în fața unui candidat curat și cinstit. Dacă știi că cei inteligenți nu votează și nu le pasă, de ce să candidezi, că oricum o să pierzi pentru că hoții vor prosti pe toți ceilalți. În schimb dacă ai știi că lumea se informează….

 2. Vivi said,

  14 noiembrie 2008 @ 12:24 am

  *pune-te în locul, nu în fața. 🙂

 3. Bloggerii români votează scris de Vladislav Namaşco said,

  14 noiembrie 2008 @ 12:34 pm

  […] via Doru Panaitescu […]

 4. Catalin de la Pagini Aurii said,

  18 noiembrie 2008 @ 10:09 pm

  Funny! Ca o concluzie… nici eu nu merg la vot, ca o sa fie frig! 🙂 Am sa votez atunci cand va candida unu care a condus o mare firma inainte de a intra in politica; am sa votez un manager nu un mincinos. As porni un pariu: cred ca prezenta la vot va fi sub 60%! Voi ce ziceti?

 5. Gabriela said,

  21 noiembrie 2008 @ 9:07 am

  Stii, Doru, daca te-as fi vazut avand atitudinea asta acum cativa ani (nu multi), as fi predicat si eu, ca si ceilalti, de ce e bine sa mergi la vot…

  Nu concepeam inainte sa nu merg la vot, nu puteam sa ma uit apoi la rezultate cu sufletul la gura, sa vad cine a iesit… O singura data am ratat si m-am simtit vinovata. Asta a fost in trecut.

  Intre timp, atitudinea fatalista m-a prins si pe mine – data trecuta n-am fost la vot si nici nu m-a interesat cine si cum a iesit. Pur si simplu am aflat, intamplator, de la altii, a doua sau a treia zi.

  Si ma gandesc asa: daca politicienii nostri au reusit sa ma transforme dintr-un cetatean responsabil si optimist (am rezistat totusi aproape 20 ani!!!!) intr-un om nihilist, care nu considera ca se mai poate intampla ceva bun in tara asta, atunci inseamna ca inca nu s-au nascut in Romania candidatii “curati si cinstiti”, cum s-a spus mai sus.

  Sincer, as pleca si maine din tara asta! Cu regret o spun.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu