Sustin Cumetrele 2.0 la Triatlonul de la Mamaia

Anul trecut am participat la doua etape de triatlon (stafeta de inot), anul asta din nefericire nu pot ajunge la Mamaia pentru ca am de organizat un eveniment in acest weekend. Totusi, sustinerea mea merge catre echipa Cumetrelor 2.0, al caror nas de botez sunt :D.

Pe scurt, este vorba de o echipa bloggeritelor compusa din Elena Ciric, Claudia Sofron si Liliana Mercan. Pe Liliana nu o stiu personal, dar pe Claudia si pe Elena le cunosc si stiu ca au aptitudini si „apucaturi” sportive. Asa ca nu imi ramane decat sa le tin pumnii pentru sambata si sa obtina timpi buni. Bafta!

Mai multe despre echipele pe care le puteti sustine macar din tastatura aici.

Mai jos o fotografie cu mine dupa Triatlonul de la Mamaia de anul trecut, unde am concurat impreuna cu Vald Dulea si Gabi Solomon, impreuna cu indemnul: „Nu stati in casa, nimic bun nu vi se poate intampla in casa in weekend”.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Claudia said,

  1 septembrie 2011 @ 2:10 pm

  Ce surpriza frumoasa! Multumim de sustinere, Doru! 🙂 Abia acum incep sa am emotii, dar sunt pregatita sa fac fata provocarii. 😛

 2. Elena said,

  1 septembrie 2011 @ 2:39 pm

  Multumim tare mult!
  Pe Lili nici eu nu nu o cunosc personal, dar cred ca-i in cea mai buna forma. Am auzit despre ea ca ar fi facut 9 ani inot 😀

 3. Ai grijă ce-ţi doreşti :) - Elena Cîrîc said,

  2 septembrie 2011 @ 9:04 am

  […] dorupanaitescu […]

 4. Galeria Bloggerilor la Triathlon Challenge Mamaia 2011Triathlon Challenge Mamaia said,

  3 septembrie 2011 @ 12:48 am

  […] doru panaitescu […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu