Un anunt de angajare scurt si la obiect: Junior Client Service Executive fara fasoane, muncitor si dornic sa invete

Dupa cum stiti, ma mai ocup si de angajari din cand inc and, pentru agentii prietene. Iata un anunt venit pe email. Este pe bune si necesita seriozitate din partea celor ce vor sa lucreze intr-o agentie mica, dar vioaie:

Agentie romaneasca, mica, fara fite, cauta Junior Client Service Executive fara fasoane, muncitor si dornic sa invete.
Apreciem daca ai ceva experienta in publicitate, dar cel mai mult vrem sa fii harnic, cu creierul nespalat de multinationale si dornic sa inveti adevarata meserie, de la cei care trag tare pentru fiecare cont din prtofoliu, fara sa le vina contracte pê tava de la firma mama.
E musai sa fii inventiv, sa ¨zbori¨ pe calculator si sa stii bine limba engleza. Bine pe bune! Si iti va fi bine la noi!
Daca vrei multi bani degeaba, nu te mai deranja, ne pierdem timpul si tu si noi
.”

Din ultima fraza trebuie sa intelegeti de fapt ca salariul este compus dintr-o parte fixa si una variabila, proportionala cu meritele muncii de client service.

Stiti ce aveti de facut la doru at marketeer: CV (cu sau fara scrisoare de intentie), cu sintaxa binecunoscuta la subiect [Bursa HR][Junior Client Service Executive][experienta (in ani) in domeniu].

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Pitrea said,

    26 martie 2014 @ 8:59 pm

    Sunt curios ce presupune jobu’ ce trebuie sa faci, e un fel de curiozitate a mea de a stii tot ce se poate despre piata de muncii…
    Eu de fel iubesc calculatorul, asa ca nu strica pentru mine sa stiu ce se poate face cu un calculator, avand in vedere ca stau cu orele in la el si ca imi place sa imi justific financiar activitatea.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu