Wanted: specialist in Social Media

Stiu ca e al treilea anunt de loc de munca specializat de luna asta, dar se pare ca anul incepe bine pentru cei ce vor un post bun, bine platit, in industria de publicitate online. Asa c anu mai stau la povesti si va spun ca:

O companie internationala din zona IT, cu prezenta puternica in tara, are nevoie de un specialist in Social Media. Experienta anterioara similara si limba engleza stapanita la perfectie (nu din filme) sunt criterii obligatorii de eligibilitate.
In cadrul postului acest specialist va avea autonomie completa si va avea de dezvoltat, pe langa Faceboook, si strategie de continut pentru alte retele sociale (Twitter, Pinterest, Instagram etc).

Stiti deja probabil ce aveti de facut: CV pe adresa mea, cu sintaxa binecunoscuta la subiect [Bursa HR][specialist Social Media][experienta (in ani) in domeniu].

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. Mediator said,

  23 ianuarie 2014 @ 7:10 pm

  Adica unul care sa stie sa stea toata ziua pe fbk 🙂 ? Buna meserie asta !

 2. Doru Panaitescu said,

  23 ianuarie 2014 @ 7:48 pm

  Mediator: Poate pare comic, dar unul care sa „stie sa stea pe Facebook” e greu de gasit. Din 10 cv-uri primite, doua sunt cat de cat ok. Restul… slabut. Imi trebuie cineva cu experienta in asa ceva, nu unul care doar sa stea pe Facebook. La stat pe facebook se pricepe si o surdo-muta, vorba cantecului.

 3. Oana said,

  2 aprilie 2014 @ 10:30 pm

  Bună!

  Mai e valabil acest anunț?

 4. Doru Panaitescu said,

  4 aprilie 2014 @ 9:59 am

  daca nu asta, poate altele. da-mi cv respectand regula din anunt si vedem ce putem face.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu