Zece ani de libertate și un concurs #workdetox #biroulmobil #antistress #rapireadinbirou

Zece ani de libertate! Pe 1 iulie 2007 dădeam un mare chef de plecare sus pe terasa din strada Radu Voda 17 de la fostul sediu Lowe/Initiative/Golin (mulțumesc, Paul!). Mă rog, s-au “înfăptuit” sâmbătă dar na… sâmbătă eram preocupat cu o peșteră cu apă, care e de vreo 15 ani birou din cand in când… De dimineață mă tot chitesc cum să sărbătoresc împreună cu voi acești zece ani. Deocamdată mi-am făurit un sirop rece de coacăze (de casă) și mă gândesc cum să vă scot azi din calmul vostru ecuatorial și să muncesc eu (doar azi la pranz, că atât mă țin curelele) pentru voi. Anul trecut am facut ediție aniversară de training, dar cred că meritați ceva mai inspirațional de atât… 😀

Intre timp, cu ajutorul vostru, am gasit solutia. Azi va aduc eu pranzul la birou. Am vorbit cu Miruna Cismas de la Aria Gourmet Burger si cu Posedaru Mihai de la Vila Olga. Azi duc personal pranzul celor ce ma impresioneaza cu cat de toxic/neprietenos/sărman/odios/ceaușist este biroul lor, respectiv conditiile lor de munca.
Astept de la voi povesti despre cum este viata la scârbici. Cea mai amuzanta, respectiv cea mai tânguitoare poveste se aleg cu un prânz “antistress”: un burger + garnitura la alegere din meniul Aria (recomand sushi burger cu garnitura de inele de ceapa pane) si un borcan de dulceata de ardei iute sau de zacuscă (la aleger edin ghebe, hribi, galbiori si trambita piticului). Să vă văd!

Dacă vreți sa fie comentarii anonime si sa nu fiti filati de HRF sau management, puteti posta comentariul si pe blog. Câștigătorii vor fi anuntați azi, la 13.15. Eu intre timp mă duc la Aria să vă pot face livrarea.

Între timp, văd că anul trecut va ofeream reducere la hamace. Lasati-ma cateva ore sa sap dupa alte reduceri valabile pentru acest sezon estival. Revin!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu