Balcaniada: Cutreierand Balcanii

Dragii mei, asa cum v-am mai spus, 2012 este anul in care vom descoperi (sau redescoperi, dupa caz) Balcanii si frumusetile acestora. Azi incep sa destainui mai multe din culisele acestui proiect, povestindu-va mai multe despre participanti, sponsori, traseu etc.

Pentru asta am ales sa fac primele dezvaluiri in direct, deseara ora 21.00 la Radio 3 Net, in cadrul emisiunii “Intamplator”, invitat de actorul, oenologul si omul de radio Adrian Paduraru.

Citez din comunicatul lor:

“Povesti cu si despre oameni in aparenta simpli, dar pentru care succesul nu este o necunoscuta. Povesti frumoase cu final neasteptat care vin si intaresc filosofia potrivit careia absolut nimic din viata noastra nu se desfasoara “la intamplare”.

Marti, 5 iunie, cu incepere de la ora 21.00, invitatul lui Adrian Paduraru la “Intamplator”, pe Radio Romania3net “Florian Pittis”(www.radio3net.ro) este Doru Panaitescu.

Aflam cate ceva despre internautul, antreprenorul, broker-ul si pasionatul de sporturi extreme(rafting, scufundari, offroad, canyoning, brushcrafting, escalada) intr-un talk show cu tinuta.
Asteptam interventiile voastre pe chat cu emisia! Ora 21.00, www.radio3net.ro.

Va astept deseara sa ma ascultati.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. andreic said,

    6 iunie 2012 @ 6:18 pm

    si daca nu am ascultat emisiunea? unde putem vedea ceva detalii?

  2. Doru Panaitescu said,

    6 iunie 2012 @ 8:36 pm

    vin si detaliile maine.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu