Bursa HR: Două posturi interesante (în agenție de top)

Dragii mei, și anul acesta am de gând să împrietenesc companii din piata de comunicare cu candidați pe care îi cunosc și pentru care pot sa pun obrazul (recunosc, in anii trecuti m-am fript rău cu niste oameni de la care nu mă așteptam, dar pădure fără uscături nu se poate, mergeem înaintee, vorba unui bun prieten). Numai că, înainte de a vă zice despre cele doua posturi, fac o importantă paranteză:

Din 2007 încoace (se fac 10 ani anul acesta) tot fac treaba asta. Am strâns înca din 2015 peste o mie de CV-uri (după care m-am oprit din numarat), din care cred ca peste jumătate sunt CV-uri ale unor oameni de top din piață. Intenționez să țin legătura cu acești oameni buni cel puțin anual, să știu pe unde sunt acum și ce planuri de carieră au (pentru că în afară de ce scriu aici și dau practic pe goarna publică, mai fac și recrutări pentru companii care au nevoie de discreție, deci volumul real e mult mai mare și am nevoie de CV-uri bune in orice domeniu, dar posturile sunt preponderent din zona de comunicare). Așa că, dacă mi-ați trimis un cv acum mai mult de un an (sau deloc), dați-mi vă rog un reply la emailul vechi (sau scrieti-mi direct pe doru at marketeer punct ro), menționând în subiectul mesajului ce vă interesează sub forma:
[BursaHR][stare CV / Cod pozitie deschisa][x ani experiență în y][domeniul în care vă interesează un post]

Două exemple, să fie clar:

[BursaHR][CV nou][6 ani experiență în PR][Social Media Manager/Social Media Executive]
sau
[Bursa HR][actualizare CV][3 ani experiență în vânzări media online][Digital Marketing Specialist]
sau
[BursaHR][CV nou][3 ani experiență în marketing online][Cod DMSEEC – atnetie, acest cod este exmplificativ]

Bun, acum inchid paranteza și revin la subiect: am două poziții deschise, ambele de la aceeași mare agenție de comunicare (aflată în top 10): una de Social Media Manager, una de PR manager (ambele poziții sunt de middle management). Așadar, ca să știti, oamenii nu se formalizează, iată, citez, din mesajul lor:

“Iti scriu cu o rugaminte, ca poate mai stii de prin piata daca e cineva interesat de un job in PR la noi in agentie. Am doua pozitii libere, una de PR Manager si una de Social Media Manager, ambele cu minim 3 ani experienta in domeniu, preferabil in agentie. Daca auzi ceva, pls da-mi de veste, ca e mai safe asa prin recomandari. Dupa ce CV-uri am primit la HR, m-a luat capul:)”

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand în subiectul emailului:
[BursaHR][CV nou][x ani experiență în Social Media Management][Cod SMMBELC] pentru Social Media Manager

respectiv

[BursaHR][CV nou][x ani experiență în PR][Cod PRMBELC] pentru PR Manager

CV-urile trimise fara sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Așa cum am promis clientilor mei, îmi rezerv dreptul de a face o minimă triere a CV-urilor primite, așa ca nu abuzați de bunătatea mea, trimițând CV-ul la fiecare anunț nou (dacă nu vă solicit eu în mod expres acest lucru). De asemenea, nu încercați să mă trageți de limbă privind identitatea angajatorului. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea timpului meu dedicat procesării acestor aplicații!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu