Bursa HR într-o nouă prezentare (și un concurs)

Am facut în weekend o mică analiză și am realizat că am mai multe CV-uri în tolba mea de cv-uri strânse cu această rubrică, pornită inițial din nevoile de angajare ale companiei pentru care lucram eu în 2006, cand abia începusem să scriu pe blogul personal.

Aceste CV-uri stranse in timp (aproape 2000!) imi arata ca piata de forta de munca in zona publicitatii online este extrem de nisata, iar oamenii buni spun ca isi gasesc greu un loc de munca la unul din jucatorii pietei, in vreme ce angajatorii se plang ca nu-i găsesc, la rându-le. Paradoxal, dar ambele tabere au dreptate! 😀

De aceea invit prin acest mic articol pe toti cei care ma citesc si care mi-au trimis vreodata un CV sa imi dea un CV actualizat, pentru ca cererea pe aceasta piata exista, e marisoara in opinia mea si e greu sa se intalneasca cu oferta, in lipsa unui cadru adecvat. Anul acesta numarul acestor anunturi de pe Bursa HR va creste exponential, deoarece piata a evoluat suficient pentru ca frecventa acestor anunturi sa fie mare in 2018. Mai mult, pentru cei ce isi actualizeaza CV-ul conform standardului impus de mine de-a lungul anilor (un standard care ma ajuta sa fac mai usor matchmaking între cerere și ofertă), am un cadou – prin tragere la sorti.

De curand, am semnat un parteneriat cu un freelancer foarte bun din zona de HR. Acest freelancer, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de HR si a carui identitate o voi dezvalui cat de curand, mi-a oferit un pachet de consultanta in evaluare profesionala – serviciu care se adreseaza in special middle-managerilor care doresc sa treaca la nivelul de management executiv, mai pe romaneste, celor care vor sa avanseze in cariera.

Asadar, ofer prin tragere la sorti acest pachet de consultanta celor ce imi trimit CV-ul lor actualizat pana in data de 31 martie inclusiv.
Pentru a fi eligibili la concurs, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

– sa trimiteti un cv in format .doc, .docx sau .pdf (profilul Linkedin poate fi scris in cv, dar nu e suficient)
– cv-ul sa fie trimis pe adresa de email doru @ marketeer punct ro folosind sintaxa:

[BursaHR][x ani experiență ca Y][UPDATE]
unde Y poate fi:

– Online Project Manager
– Online Sales Specialist
– Digital Research Executive
– Content Manager
– SEO specialist
– SEM specialist
– AdOps Manager
– Freelancer
– Copywriter
– Digital Account etc

De asemenea, toti cei care trimit CV-ul și au mai puțin de 3 ani experiență într-o agenție de publicitate (de orice fel, de la digitală la PR) au o reducere specială (100 de euro) la cursul de publicitate online, NUMAI pentru editia de saptamana viitoare, 28-29 martie 2018 (numarul de locuri la acest eveniment este limitat la 12).

Suplimentar, ofer o invitatie la acest curs celor care se inscriu in aceasta perioada (pana marti, ora 16.00 inclusiv) la newsletterul de pe site, la sectiunea „Inscrieri”. Aceasta invitatie va fi acordata tot prin tragere la sorti marti, sa pot anunta catigatorul si sa poata ajunge in timp util la curs.
Detalii pe www.marketeer.ro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu