Păsări din lunca și Delta Dunării – ediție nouă și un concurs la Radio Guerrilla

Dragi prieteni, va anunt solemn că începând de azi am din nou pe stoc albumul foto “Pasari din lunca si Delta Dunarii”, carte care a fost lansată în 2014 și al cărei stoc s-a epuizat între timp.

coperta-noua-web

Cartea este scrisa de mine in colaborare cu Vlad Cioflec, iar fotografiile sunt semnate de mine si Bogdan Ciungara, Cristian Mihai, Doina Russu, Eliz Anghel, Eros Nicolau, Mircea Bezergheanu si Vlad Cioflec.

Cartea este realizata intr-un format grafic usor diferit de lucrarile existente pe piata in acest moment. Un exemplu de plansa:

pagina-14--pagina-15

Această ediție are o copertă mai rezistentă (are un lac special față-verso), este capsată și este realizată în parteneriat cu Hotel New Egreta, unul din locurile perfecte pentru teambuildinguri în Deltă (ultimul l-am făcut in octombrie și a ieșit iureș).

Cartea va putea fi achizitionata de la urmatoarele magazine online, incepand de azi, 23 ianuarie 2019:

Socitatea Ornitologică Romana (accesati sectiunea Carti)

Magazinul online Peapa.ro

Magazinul online Fisela.ro

Primul concurs va fi chiar azi la Radio Guerrilla, așa că fiți pe frecvență și pueți câștiga o carte chiar acum!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. George Ginghina said,

    23 ianuarie 2019 @ 5:31 pm

    Dorule, nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine… Ne-am cunoscut in 2008, la Oameni din online, editia de la Hotel Unirea Iasi. La momentul respectiv eram doar un pusti de 14 ani interesat de business online, iar tu erai expert in acest domeniu. Ma bucur sa vad ca ti-ai urmat in cele din urma pasiunea pentru pasari asa cum am urmat-o si eu pe a mea. 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu