[Bursa HR] CEO si Social Media Manager pentru un client international

Majoritatea anunturilor de munca de pe Bursa HR se refer la pozitii de middle management. Din cand in cand insa am placerea de a va prezenta si oportunitati de cariera la cel mai inalt nivel. Asadar, am doua pozitii de top si middle management la o companie care intra acum pe piata din Romania.

Ma rog, e o piata pe care aceasta companie tocmai o formeaza, ca si in celelalte tari din Europa unde a deschis filiale, dar veti afla mai multe in momentul in care intrati pe „shortlist”. Asadar…

CEO (cod BBCCEO)

Pozitie de director general la o companie de servicii Internet in domeniul auto.

Cunoasterea industriei auto si a pietei de publicitate online este obligatorie, la fel ca si studiile de profil si experienta relevanta in domeniu (minim 7 ani in industria auto sau in industria de digital marketing). Limba engleza trebuie sa fie „native or close to native”.
Se ofera pachet generos.

Social Media Manager (cod BBCSMM)

Pozitie de director de marketing cu accent pe Social Media Marketing la o companie de servicii Internet in domeniul auto.

Cunoasterea industriei auto si a pietei de publicitate online este obligatorie, la fel ca si studiile de profil si experienta relevanta in domeniu (minim 5 ani in industria de digital marketing). Limba engleza trebuie sa fie „native or close to native”. Experienta anterioara relevanta in organizarea de evenimente offline constituie un avantaj.

Stiti ce aveti de facut la doru at marketeer punct ro, precizand in subiectul emilului [BursaHR][Cod …-vezimaisus-][experienta de x ani in domeniul y]. CV-urile trimise fara sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Asa cum am promis clientilor mei, imi rezerv dreptul de a face o minima triere a CV-urilor primite. Multumesc anticipat pentru intelegere si pentru respectarea timpului meu dedicat procesarii acestor aplicatii!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu