Cititi-ma si primiti reducere intre 10 si 30% la evenimentele din mai si iunie

Da, ati putea zice ca m-am facut site de reduceri. Poate ca saptamana asta chiar asta sunt. Ce mai tura-vura, sunt multe evenimente zilele astea si pentru toate am reduceri sau oportunitati pentru voi. Le trec cu liniuta, pe rand:

Marketing 3.0. Un eveniment despre care am mai scris zilele astea. Aveti reducere de 10 % daca va strangeti 10 aici si comentati pe blog sau folositi codul “panaitescu.ro” la inregistrare.

RonewMedia 6. Un eveniment care e chiar saptamana viitoare. Primiti 20% reducere daca la inscriere folositi codul “panaitescu”. Cereti aceasta reducere la tickets.ronewmedia@q2m.net.

OBF. Un alt eveniment ambitios, unde primiti 30% reducere daca folositi codul “2012OBF-MARKETEER”.

Emacademy. Un training specializat de email marketing unde primiti 14 % reducere daca va inscrieti pana azi. Sau puteti castiga aici o invitatie.

– Si ca sa nu ma las nici eu mai prejos, ofer si eu luna aceasta 15% reducere pentru inscrieri la cursurile mele de publicitate online, adica pentru editia intensiva din 28-29 mai 2012 Detalii.

Bonus de final de articol: TradeAds a lansat un serviciu interesant care defineste “afisarile vizibile” de banner. Procentul de afisari care nu sunt in realitate vazute efectiv de utilizatori este de aproximativ 40%, conform cercetarilor intreprinde de TradeAds. Adnaliser permite, printr-un algoritm care tine cont de procentul de suprafata a bannerului aflat in cadrul ecranului vizibil, respectiv timpul petrecut de consumator in ecranul unde se afla bannerul cu pricina, sa stabileasca daca impresia de banner a fost vizibila sau nu.

Serviciul este beta, iar cei care doresc sa-l foloseasca primesc din partea TradeAds Interactive 20 de vouchere in valoare de 50 euro, daca scriu pe contact@adnaliser.com. Oferta este valabila pana pe 10 iunie 2012. Detalii pe www.adnaliser.com

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Campaniile saptamanii 7-13 mai din blogosfera romaneasca | refresh.ro said,

    13 mai 2012 @ 11:09 pm

    […] China-Birta, Ana Matei, Florin Grozea, Bobby Voicu, Dragos Stanca, refresh.ro, Dan Dragomir si Doru Panaitescu (el pluseaza si cu alte […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu