Marketing 3.0 – vanzari cu reducere pentru cititori fideli

Ca sunt blogger oficial la Marketing 3.0 stiti deja. Ca o sa am privilegiul de a-i lua lui Philip Kotler un interviu iarasi stiti. Ce nu stiti este ca fac un miniGroupon pentur voi cu aceasta ocazie :).

Bine, bine, exagerez putin. Nu as putea sa stirbesc eu ideea de afaceri si mai ales amploarea Groupon din ultimii ani. Nu mai vorbesc de zecile de site-uri similare. Totusi, organizatorii Marketing 3.0 imi intind o mana de ajutor pentru ca voi sa beneficiati de o reducere la achizitionarea biletelor pentru evenimentul din 1 iunie.

Probabil ca ati vazut deja ca pentru a beneficia de reducerile de grup, trebuie sa mergeti in grup de minim 5 pana la 20 de persoane din aceeasi companie. Ei bine, puteti beneficia de o reducere de 10% inscriindu-va aici cu un comentariu (sau pe email la doru @ marketeer punct ro – daca nu doriti sa fiti afisati(e) in public). In momentul in care am 10 inscrieri voi putea acorda reducerea tuturor celor care au solicitat acest lucru.

Numarul de bilete cu reducere este limitat (de locurile ramase libere in sala, desigur), dar puteti comunica aceasta oferta si partenerilor vostri de afaceri care pot participa cu mic cu mare la acest important eveniment. Astept inscrierile voastre si ne vedem pe 1 iunie.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Cateva stiri scurte, de mai said,

    2 mai 2012 @ 3:22 pm

    […] are loc pe 1 iunie 2012. Am mai povestit despre asta aici, iar aici va ziceam cum puteti obtine 10% reducere la bilete, care nu-s ieftine, dar va dau acces la ultima strigare in materie de marketing prin valori, […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu