Communication Shutdown – amutesc pe intai ale lui noiembrie

Alaturi de Cristian Manafu sau Chinezu, sustin si eu initiativa la nivel global de constientizare asupra autismului. In data de 1 noiembrie 2010 nu voi posta nimic pe blogul personal, Facebook, Twitter, Linkedin sau vreun forum pe care activez. Acest proiect este in acelasi timp si o initiativa de strangere de fonduri pentru a lupta cu acest flagel.

Oameni din întreaga lume sunt provocaţi sa renunte la Facebook sau Twitter, pentru o zi, pe 1 noiembrie 2010. Asadar luni voi amuti, dar voi reveni marti cu noutati despre ce am facut luni pe muteste.

Aici este un scurt video care explică mai multe despre aceasta:

Detalii despre acest proiect aici https://communicationshutdown.org/. Cu aceasta ocazie permanentizez categoria „Umanitar”, semenii nostri au nevoie de ajutor. In fond si asta ne diferentiaza de necuvantatoare. Mult timp am stat in dubii cu privire la veridicitatea unora din aceste initiative (mi-am promis de mult, dar doar asa in barba, ca o sa scriu un post lung lung despre sarlatanie; doar ca impactul fantastic al celor doua fotografii cu batranica din Mehedinti m-au convins ca orice faci, chiar si un banal post pe blog e mai mult decat nimic si ca impreuna oamenii pot urni muntii).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Tweets that mention Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Communication Shutdown – amutesc pe intai ale lui noiembrie -- Topsy.com said,

    1 noiembrie 2010 @ 9:11 am

    […] This post was mentioned on Twitter by Roxana Moldovan, Doru Panaitescu. Doru Panaitescu said: gata, am amutit (communication shutdown) http://bit.ly/cRLgcp […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu