Concurs cu premii: Licență antivirus pe viață de la Kaspersky pentru sănătatea calculatorului tău

Povesteam recent despre sanatatea calculatorului tau. O campanie interesantă, inițiată de Kaspersky Romania, cu sprijinul Radient Consulting și LikeIT. Ei bine, am zis eu, hai să nu ne prindă “Intaiu de Maiu” cu concursul nepublicat, premiul nedat și computerul neprotejat, asa ca… uite na-vă poftim, CONCURS!

griposul

Concursul este patronat tot de Radient Consulting și LikeIT, care, ca și mine, vor să vă vadă așezați la cășile voastre, vorba olteanului, cu masa masă și casa casă, calculatorul în siguranță și antivirusul instalat cum-se-cuvine, cu licență de la mine :).

Așadar, pun la bătaie o licență pe viață de la Kaspersky Romania dacă și numai dacă parcurgeți următorii pași:

1. Terminați de citit tot articolul asta, sa nu vă scape nimic.

2. Inspirați de povestea mea din articolul trecut (aveti linkul în primul rând al acestui articol), vă aduceți aminte de o poveste reală, pățită pe propria piele, similară, în urma căreia calculatorul vostru a sângerat vârtos.

3. Redactați frumușel această poveste, publicând-o pe Facebook într-un status public (sa o vadă tot “boborul”, inclusiv eu). Puteti folosi, la inspirație, un hashtag la alegere, care să inspire și alți cetățeni la “prudență electronică”. Criteriul de jurizare: textul să fie înduioșător. Nu demonstrezi cât ai patimit, nu te califici pentru premiu.

4. Mentionați acolo pe Facebook, în final, că această poveste este reală, este scrisă întru educarea tuturor și pentru participarea la acest concurs (un link spre acest articol de pe blog ar ajuta zdravăn).

5. Comentați aici printr-un simplu text (de maxim două rânduri – cu funcție de tras de mânecă – nu trebuie și aici compunere), folosind numele real și o adresă de email, menționând ca ați scris povestea și ati publicat-o pe Facebook (cu link, normal, cum e datina).

Eu, împreună cu juriul compus din Nihasa, Eftimie, Victor Kapra și reprezentantul departamentului de marketing și concursuri de la LikeIT, vom alege un câștigător, care va fi contactat după încheierea concursului pentru a intra in posesia licenței.

Concursul se încheie marti, 5 mai, ora 12.00), iar câștigătorul va fi anunțat aici și pe Facebook. Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. Andreea Oprea said,

  28 aprilie 2015 @ 4:02 pm

  Și eu am pățit ceva asemănator ca în povestea ta. Doar că la mine era un stick cu filme. Întâmplarea a făcut să folosesc acel stick exclusiv pentru filme că le puteam vedea direct pe TV ul meu, care știe să le livreze cu subtitrări direct pe port USB. După vreo două săptămâni am făcut “mișcarea” proastă. L-am reintrodus într-un computer, de data aceasta să copiez o prezentare. Mă gândeam că are loc pe lângă filmele respective. Dar surpriza s-a produs. A apărut un mesaj de eroare, cum că nu aveam loc pe stick și că trebuie să îl formatez. Din fericire am putut scana acel stick cu un antivirus online, care a detectat un trojan. Așa că prezentarea a scăpat nevătămată! De atunci sunt mai rezervată cu stickurile plimbate de la un computer la altul!

 2. Dragos Balasoiu said,

  4 mai 2015 @ 5:42 pm

  Anul trecut, pe vremea asta am folosit unlocker ca a sterg un virus. De vreo trei ori. Nu intelegeam de ce merge iar greu computerul, cand puneam softul pe el iar gaseam, fix acelasi virus. Am scapat de el dupa ce l-am convins pe colegul meu de munca sa nu mai intre pe site-uri de warez si alte dubiosenii si sa foloseasca un tracker privat.

  Detalii pe FB: https://www.facebook.com/dragos.balasoiu/posts/923681470988762?pnref=story

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu