Cursuri de publicitate online dedicate bloggerilor

Esti blogger? Faci deja bani? Vrei sa faci si mai multi? Nu faci inca deloc bani din blogging? Raspunde cu da la toate intrebarile de mai sus. Vino saptamana viitoare la o editie speciala a cursului de publicitate online dedicat bloggerilor si afla contextul in care vei face bani in 2012 din blogging.

Dupa cum anuntam inca din ianuarie, luna aceasta si luna urmatoare (in martie) aveti mai multe optiuni de a va instrui in ceea ce priveste publicitatea online:

– Curs intensiv de publicitate online (10 module) dedicat bloggerilor, Bucuresti – 28-29 februarie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

– Curs avansat de publicitate online (9 module) dedicat cumparatorilor de publicitate online (agentii si clienti), Bucuresti – 7-8 martie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

– Curs intensiv de publicitate online (10 module) dedicat specialistilor din sectorul financiar-bancar, Bucuresti – 27-28 martie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

Pentru editia de saptamana viitoare mai am trei vouchere de reducere in valaore de 100 de euro pentru primii care se inscriu pe site folosind codul “reduceredefebruarie”.

Si tot pentru bloggeri , dar pentru cei din provincie, am o oferta de cazare care sa ii ajute sa vina mai usor la aceste cursuri, chiar dac anu sunt din Bucuresti. Pentru acestia, cazarea la Hotel Tranzzit este doar 29 Euro (hotelul este nou, cu dotari noi si se afla la doar doi kilometri de sala de curs: 5 minute cu taxiul sau 20-25 de minute pe jos). La cerere factura de curs poate ingloba pretul cazarii (pentru o decontare facila la firma).

 

Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Spada Reader #7 « « Spada said,

    24 februarie 2012 @ 7:54 am

    […] Doru Panaitescu reia cursurile de publicitate pentru bloggeri […]

  2. Cosmin said,

    2 aprilie 2012 @ 2:10 pm

    foarte prost platita publicitatea online in romania. cel putin pe nisa adult cum sunt eu… e jale.Succes la cursuri

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu