Cursuri deschise de publicitate online Marketeer.net in 2012 si un concurs

Dragii mei, dupa Sarbatori ne reapucam de treaba. La cererea absolventilor cursului intensiv, am decis sa incep anul cu doua editii de avansati, facute separat pentru publisheri si regii/brokeri, respectiv agentii si clienti. Cererea de cursuri intensive este in continuare mare, asa ca in lunile ianuarie – martie 2012 am nu mai putin de 5 editii, unele generaliste, altele specializate, dupa cum urmeaza:

– Curs intensiv de publicitate online (10 module), Bucuresti – 31 ianuarie – 1 februarie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

– Curs avansat de publicitate online (9 module) dedicat furnizorilor (publisheri si regii), Bucuresti – 14-15 februarie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

– Curs intensiv de publicitate online (10 module) dedicat bloggerilor, Bucuresti – 28-29 februarie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

– Curs avansat de publicitate online (9 module) dedicat cumparatorilor de publicitate online (agentii si clienti), Bucuresti – 6-7 martie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

– Curs intensiv de publicitate online (10 module) dedicat specialistilor din sectorul financiar-bancar, Bucuresti – 27-28 martie 2012 (12 locuri) Inscrie-te aici.

Pentru prima editie, cea din 31 ianuarie – 1 februarie, am un concurs cu premii. De aceasta data am un nou mecanism: trebuie sa va alaturati cauzei dedicata performantei si rigorii in online-ul romanesc, apoi trebuie sa recomandati prietenilor si cunoscutilor din industrie sa se alature acestei cauze. Cel care recomanda cat mai multor “netizeni*” in perioada 19-29 ianuarie 2012 inclusiv castiga pe loc o invitatie la cursul deschis de la sfarsitul lunii. Voi anunta castigatorul in data de 29 ianuarie, ora 22.00.

De asemenea, am trei vouchere de reducere in valaore de 100 de euro pentru primii care se inscriu pe site folosind codul “reduceredeianuarie”. Succes!

Mai multe detalii pe site-ul dedicat.

* – netizen – cetatean al societatii Internet; internaut. Este doar unul din termenii cu care va veti familiariza in timpul cursului.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

8 Comments »

 1. BRAZCO said,

  19 ianuarie 2012 @ 12:52 pm

  Suna interesant … dar poza de mai sus este dezolanta … sper ca este facut intr-o pauza pentru ca in ea vad trei oameni care stau pe laptop, trei pe telefon si o singura persoana care parte atenta la ceva. Nu pare sa sustina prea mult idee de curs interesant, mai ales ca este vorba de marketing.

 2. Doru Panaitescu said,

  19 ianuarie 2012 @ 2:01 pm

  Brazco, daca te uitati cu atentie, ai fi vazut locul gol din fata, precum si ce scrie pe ecran. Cu alte cuvinte eu faceam poza, chiar inainte de inceperea cursului…

 3. BRAZCO said,

  19 ianuarie 2012 @ 4:50 pm

  pai si la ce ajuta o poza facuta inaintea cursului? n-ar fi fost mai buna una din timpul cursului? intreb si eu asa … ca o persoana interesata de marketing … daca as vrea sa promovez un eveniment as folosi o poza care sa sugereze ceva mai mult decat o atmosfera plictisitoare … chiar daca era inaintea cursului 😀 just sayn’

 4. Doru Panaitescu said,

  19 ianuarie 2012 @ 7:06 pm

  🙂 Imi pare rau ca nu am o poza in care toata lumea sare in sus de bucurie. Totusi e un curs serios. As vrea sa iti faci o parere despre acest curs din program, tematica si testimonialele clientilor, nu dintr-o fotografie, nu cred ca o simpla fotografie facut ainainte de curs este atat de relevanta. Sau mai stii?

 5. adleras said,

  20 ianuarie 2012 @ 12:36 am

  Cat costa cursurile?

  P.S. marketeer.ro nu marketeer.net 🙂

 6. Doru Panaitescu said,

  20 ianuarie 2012 @ 10:24 am

  Salut, ti-am trimis o prezentare completa pe email. Marketeer.ro este site-ul, Marketeer.net este numele firmei.

 7. Laurentiu Apostolescu said,

  27 ianuarie 2012 @ 3:18 pm

  Salut Doru, am citit programa si nu ma lamuresc, cursurile astea sunt pentru proeprietari de site care vor sa vanda mai mult si mai scump sau pentru agentii de publicitate care vor sa cumpere mai ieftin si mai eficient?

  Am un magazin online proaspat deschis si a-s vrea sa stiu daca se potriveste mai mult cursul de avansati sau cel intensiv. O zi buna!

 8. Doru Panaitescu said,

  27 ianuarie 2012 @ 3:22 pm

  Salut Laurentiu. Iti multumesc pentru interesul aratat cursurilor organziate de Marketeer.net

  Cursurile intensive se adreseaza in egala masura vanzatorilor si cumparatorilor de publicitate online, tematica este destul de comuna… Cele de avansati se fac separat, pentru ca tematica si abordarea sunt usor diferite in functie de partea baricadei de care te afli.

  Ai pe email o prezentare completa a ambelor cursuri, cu module si tot, ca sa iti faci o idee mai buna despre programa.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu