De la hobby la business – pe 11 octombrie la conferinta “Afaceri din pasiuni”

In anul 2000 ma apucam de speologie. In 2003 m-a picnit cu pasarile. In 2005 mi-am luat prima mea masina de teren. In 2007 m-am lasat de birou si am facut primele teambuildinguri Wildescapes. In 2013 deja vorbesc a treia sau a patra oara despre pasiunile mele transformate in afacere, urmatoarea runda fiind chiar saptamana viitoare.

Da, despre pasiunile mele am tot vorbit la cateva conferinte (si am dat si cateva interviuri), ultima mai sonora de care imi amintesc fiind la cateva saptamani dupa intoarcerea din Balcaniada 2012.

Pot sa spun ca, desi la inceput de cariera aveam un mare trac cand vnea vorba de vorbit in public, cu timpul mi-am exersat aceasta aptitudine, dupa cel mai simplu principiu al vorbitului in public: cel mai bine te simti cand vorbesti despre ceea ce stii temeinic sau iti place extrem de mult. Si desi am vorbit ani de zile despre marketing online, o si mai mare satisfactie ai cand vorbesti despre pasiunile tale, lucrurile care iti hranesc sufletul si iti dezvolta emotia dezvoltarii tale in sfera intelectuala.

E placut sa ai o pasiune care sa te hraneasca si sa te inalte, mai cu seama daca e una practicata aproape de natura si cred ca unele din fotografiile mele pe care le-ati tot vazut pe aici ilustreaza (desi in mica parte in opinia mea) placerea de a practica o pasiune sau a face orice fel de sport.

Saptamana viitoare insa, pe 11 octombrie mai exact, vorbesc despre pasiunile mele transformate in sursa de venit. Nu singur, ci alaturi si de alti cativa temerari care au facut cam ce am facut si eu, e drept ca prin alte industrii si la un alt nivel. Totusi, va invit sa vedeti in cadrul unei conferinte destul de motivante, chiar si pentru mine, cateva exemple de oameni care au reusit in viata sa transforme o pasiune in afacere.

Despre pasiunile mele si teambuildingurile pe care le fac strans legat de aceste pasiuni voi povesti mai pe larg marti, 11 octombrie, in cadrul conferintei “Afaceri din Pasiuni”, organizata de compania de training Accendo.

Ceilalti vorbitori confirmati ai evenimentului sunt (citand direct de pe site-ul dedicat evenimentului):

Mihaela Radulescu – fondator Innerout Personal Branding
Camelia Sucu – owner Class Living, antreprenor in serie
Dragos Anastasiu – presedinte Eurolines, sponsor proiect de investitii ARENA LEILOR
Rucsandra Hurezeanu – fondator al companiei de produse dermatoscometice Ivatherm
Alice Nastase – fondator al revistelor Tabu, respectiv Tango
alaturi de, evident, subsemnatul.

Mai multe detalii pe site-ul dedicat evenimentului.
Va astept pentru o prezentare inedita sper eu. Iar pentru cei ce se si inscriu (inscrierea costa 275 lei), va anunt ca am un premiu supriza pentru cea mai inedita sau mai incomoda intrebare pe care o voi primi din sala la sfarsitul prezentarii.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Concurs: Castiga doua invitatii la conferinta “99% Inspiratie” din 22 noiembrie 2013 said,

    30 octombrie 2013 @ 1:13 pm

    […] Si daca tot ne-am distrat cu refrenele, sa trecem si la lucruri mai serioase. Am de gand sa merg si sa invit si doi din cititorii mei la una din cele mai interesante conferinte ale lunii noiembrie, intitulata sugestiv “99% Inspiratie”, o conferinta pe teme de reclame si publicitate. Conferinta este organizata de partenerii mei de la Accendo Training, care m-au invitat si pe mine sa vorbesc luna aceasta la o alta conferinta de-a lor, “Afaceri din pasiuni“. […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu