Din nebanuitele taine ale limbii romane

An catva ani v-om ajunge sa scrim cu toti cam cum incerc io s-a scriu an acest mic paragraf (stai ca peste cativa ani nici nu vom mai folosi cuvantul paragraf). Scuzati aceste scapari de limba, cand te pricepi atat de bine la Google Ads, esti mega certificat si dai povete pe la conferinte nu mai conteaza ca-ti pocesti propria limba. Incaltea, mai vrei sa ii mai si inveti pe altii “sa vorbeste” si “sa scrieze” in alte limbi, in germana bunaoara.

Oare ce-o fi fost in capul traducatorului care a acceptat sa lucreze cu un analfabet care ii duce toata afacerea de rapa? E ca si cum ai lucra pentru Mercedes si ai veni la birou cu o Zastava cu piese de Lada (sa ma scuze marcile auto din zona sovietica, dar chiar nu-mi sunt dragi).

Hei, draga centru de limbi straine, cum pot invata o limba straina “cu tupeu”? Sincer imi obosesc neuronii, si aia imputinati de ineptiile pe care altii le-ar califica drept “versiuni trial&error” pentru o rata de click mai buna in Google Ads. Mai bine va apucati de agricultura, ar fi mai util pentru populatia planetei, ca la limbi, scuzati-ma, nu sunteti mari mesteri. “Decat” atat!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. mirela said,

    18 martie 2011 @ 1:01 pm

    si de yahoo ce sa mai zici?
    Bine aţi venit pe Yahoo!, ceai mai vizitată pagină din lume.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu