Donez invitatie la cursul deschis de publicitate online de maine

M-am intors cu bateriile incarcate din vacanta de Paste, dar e momentul sa ne apucam si de treaba: IAB a anuntat rezultatele pe 2011 (in SUA) care arata foarte bine (31 miliarde USD), in crestere cu 22% fata de 2010 care si el a fost tot record la vremea lui (26 miliarde USD), semn ca industria de publicitate online musca din bugetele altor medii pe un fond econominc mondial nu tocmai grozav, dar de bun augur pentru zona digitala. 

E cert ca viitorul publicitatii va avea neconditionat si o componenta digitala puternica ce influenteaza ireversibil esichierul publicitatii in general, asa ca plusez si eu cu patru noi editii ale cursurilor de publicitate online pe care le organizez de cativa ani buni incoace in beneficiul pietei de publicitate online din Romania. Doua sunt intensive, doua sunt de avansati. Am mai introdus doua module noi in fiecare editie, astfel ca pentru editia intensiva am acum 12 module in programa, iar pentru cea de avansati 11. Ambele editii dureaza cate doua zile (full-day training) si sunt actualizate la zi.

Si pentru ca pentru editia de maine nu mai accept alte inscrieri, donez o invitatie: Astept un director de marketing care are nevoie de acest curs intensiv sa imi scrie pe Facebook, Twitter sau aici pe blog. Directorul de marketing trebuie sa fie real, nu inchipuit sau angajat ca director de marketing la propria firma, cu carti de vizita facute azi la un centru de carti de vizita. Daca vor fi mai multi pretendenti voi alege un singur director de marketing prin tragere la sorti. Daca nu, la ora 16.00 voi anunta cine va participa la cursul de maine. Succes si dati mai departe acest link celor interesati!

[later edit] castigatoarea invitatiei este Ioana Marinescu de la Toyota Romania. Multumesc tuturor participantilor, ne auzim din nou la urmatoarele cursuri, voi mai avea invitatii de dat la momentul potrivit.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu