Eurospeak va trimite la Bruxelles

Va vine sa credeti ca politica, blogurile si concursurile pot avea ceva in comun? Inlocuiti cuvantul “politica” din prima fraza cu masini, gadgeturi sau servicii B2B si vi se va parea mult mai natural. Si totusi…

Iulian Comanescu a ajuns, împreună cu Adina Vălean, la ideea unei enciclopedii wiki, care să explice noţiunile de politică europeană, dar şi jargonul de Bruxelles, sub numele www.EuroSpeak.ro.

“Ideea e de a pune la dispoziţia userilor români mai mult decât un site, aşa că bloggerii romani s-au pricopsit cu un nou un concurs în care Adina Vălean oferă 10 vizite la Bruxelles, în Parlamentul Europei, celor care scriu bine şi mult pe EuroSpeak.ro. Condiţii de admisibilitate: vârste între 18 şi 35 de ani şi să nu fi fost jurnalist profesionist după anul 2000. Lucrurile sunt mai precis explicate aici.”

AM fost la Bruxelles, sincer nu ma dau in vant nici dupa vreo vizita pe acolo (again, probleme de zburat cu avionul) si nici de scris pe teme politice, dar poate voi aveti chef de ambele.

Via Iulian.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu