Util: Fotografii pentru noul timeline Facebook

Daca ma cititi, probabil aveti si profil Facebook. Si daca aveti si nu aveti inspiratie pentru o fotografie mai acatarii de pus pe noul timeline, vin eu cu cateva propuneri. Le gasiti mai jos, am facut cate una pentru fiecare anotimp, iar bonus am pus si cateva pentru cei care vor altceva decat natura. Le puteti folosi cu incredere, daca v-au placut mentionati si voi autorul la voi pe Facebook (adica un link la aceasta pagina, sa le ia si altii, sa nu fie nevoiti sa-mi ceara prietesugul doar pentru asta).

Ianuarie (un instantaneu de la cascada Pisoaia, suprinsa asa alba si inghetata, cum am gasit-o eu in Muntii Apuseni intr-o frumoasa si geroasa zi de ianuarie)

Februarie (vedere de pe una din partiile de la Straja, unde din februarie incepe cu adevarat sezonul de ski)

Martie (un sirag de lebede gratioase, suprinse la intrarea in Delta intr-o frumoasa zi de martie)

Aprilie (un buchet cu dedicatie pentru firile romantice, carora le ofer un intreg copac cu flori de magnolie, prins in cadru la iesirea din Valea Sighistelului intr-o zi de aprilie insorita si plina de mireasma)

Mai (un parfumat cadru cu flori de salcam, gasit prin cotloanele Deltei de un intai mai cu barcile pe canale)

Iunie (un nufar gratios, descoperit tot in Delta intr-o tura de iunie cand este cel mai bine de mers pentru a vedea si fotografia puii tuturor pasarilor ce cuibaresc in Delta Dunarii)

Iulie (o imagine aproape ireala facuta in iulie, evident cu picioarele in apa rece a raului din Cheile Banitei, un canion sapat in calcarele din Muntii Sureanu)

August (un apus de soare rosu suprins intr-un august torid la Lacu Sarat de langa Braila)

Septembrie (la cules de porumb, un domn vrabioi cu odrasla, invatand-o sa aleaga ce e bun de ce e rau. Din porumb, evident, la inceput de spetembrie in Delta Dunarii)

Octombrie (fascinata de culorile toamnei, o gaita pozeaza nestiutoare, ignorand pericolul teleobiectivului din spatele sau, in vreme ce fotograful este fascinat si de culorile ei, si de cele ale frunzelor din fundal)

Noiembrie (un satean alintandu-si duios cu sudalma peste sudalma boii care nu vor a sta in poza, intr-un mohorat noiembrie din Podisul Mehedinti)

Decembrie (niste melci care ne-ar fi aratat si ochisorii acum peste 200 de milioane de ani, azi impietriti si rasarind de sub stratul gros de zapada pe un versant insorit din Muntii Apuseni)

Si cele bonus:

– Una de la pestera, o perstera foarte frumoasa cu apa din Podisul Mehedinti:

– Una de la rafting, cu mine si un prieten in rolurile principale de coboratori si imblanzitori ai Jiului:

– Una de la plimbarile de prin Ardeal de la cetatile fortificate (cadru surprins la Sighisoara)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Florariile Magnolia said,

  19 decembrie 2011 @ 11:21 am

  In a patra fotografie sunt flori de magnolii 😡 Love them 🙂
  Felicitari pentru fotografii. Sunt foarte frumoase toate!

 2. Un timeline, doua timeline-uri « IoanaBarbu said,

  19 decembrie 2011 @ 12:13 pm

  […] Facebook la toata lumea. Am scris aici deja despre el, Doru Panaitescu ne-a pus la dispozitie o colectie faina de poze pentru cover, ca sa ne mobilizam in personalizarea […]

 3. Doru Panaitescu said,

  19 decembrie 2011 @ 2:08 pm

  Florariile Magnolia: da, sunt de magnolie, nu stiu cum de am uitat sa mentionez, multumesc pentru observatie!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu