Inapoi din weekend – La cuibul cu vipere

Cuibul cu Vipere nu este altceva decat o stanca unde colcaie de serpi, soparle si alte taratoare. Pentru acei dintre voi care inca se mai entuziasmeaza cand vad un animal in salbaticie, va prezint un balaur local. Vipera cu corn este una din emblemele Mehedintiului. Am gasit-o mergand pe un traseu dificil de offroad (cu multiple travesari de vad), urmate de o catarare la liber care nu ar fi pus probleme daca cele mai bune locuri pentru prizele de mana nu ar fi coincis cu locurile unde se incalzeau viperele la soare.

O fotografie doar ca am multa treaba azi, fotoreportajul mai pe seara.

In fotografie este un pui pe care era gata gata sa calc. L-am lasat sa se retraga intre stanci, am montat un ministudio foto si am asteptat rabdator. Dupa cateva minute am inceput sa trag cadru dupa cadru cu ambele aparate. Evident, dupa ce am considerat ca avem suficient material si am plecat spre baza stancii, am mai gasit un exemplar, mai mare, ascuns exact intr-o firida numai buna de pus mana. Revin si cu celelalte fotografii din weekend putin mai tarziu.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. george said,

  13 octombrie 2010 @ 3:30 pm

  mai baga si tu ceva adancime la pozele astea. de preferat, decat sa iasa arse.
  n-ai un dof preview pe camera?

  r: Mama, ce bine suna in teorie :)))) am DOF, dar era exact in dreptul viperei. Aparatul era la 30 de cm de vipera. Apasa tu pe butonul ala (care e chiar langa obiectiv). Mai am si mai bune, asta am pus-o la repezeala. In rest, consider ca poza e chia rusor subexpusa, deci in niciun caz arsa.

 2. george said,

  14 octombrie 2010 @ 10:43 am

  si ce, crezi ca te musca asa rau? :-))))
  hai ca nu vreau sa par pisalog, da’ un braketing tot puteai sa faci. :-)))

  r: doctore, tremurau au crengile pe aparat. o vipera e un animal salbatic si imprevizibil. desi era pui, are suficient venin sa te trimita in lumea celor drepti. Vreaus a le mai fac poze si data viitoare, asa ca accept urechelile de canapea 🙂
  uite aici mai multe executii: http://www.fotoreportaj.ro/2010/10/prin-mehedinti/

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu