Intact Partey

Initial am crezut ca e un typo, dar nu era. Partey este pentru party ce whiskey este pentru whisky. Adica ceva mai cu mot.

Ce mi-a placut:

– multi oameni cunoscuti, si oameni care conteaza (din agentii de media, agentii interactive etc). Plus cativa pe care i-am cunoscut si care ma fac sa cred ca suntem o industrie (cel putin 15 din ei fusesera si dimineata la seminarul Eyeblaster/ThinkDigital)

– clubul foarte dragut (Shade, unde s-a facut si pictorialul Danielei Crudu pentru Playboy – din pacate nu au ramas urme ale tatuajului pe canapele :))

– ca multi oameni au stat pana dupa 2 dimineata (multe petreceri de industrie “se sparg” la 10 seara)

– mancarea foarte interesanta – fusion – la un moment dat monopolizasem nucile caramelizate (si mai interesant a fost sa aflu ca de catering s-a ocupat o fosta colega de la Arbo pe care nu o mai vazusem de foarte multa vreme)

– ca am primit o camera web (ca nu aveam) dar deja mi-a fost arestata de @zerocalorii

O singura chestie nu mi-a placut, si anume ca am luat 0 bataie crunta la Wii (box) si de la fete si de la baieti, fara discriminare, astfel pierzand sansa de a castiga un big-screen TV.

Inca nu am vazut pozele pe blogul Intact Interative (cred ca vor fi pe acolo cateva cadre de care nu voi fi foarte mandru :)).

Hai weekend placut si voua, eu plec cu Radu Ionescu la boulder la Veliko, plus Plovdiv pentru o sedinta foto de medieval landscapes. Pasari pe drum evident. 🙂

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu