Iubesc Romania si pun o inima pe harta tarii alaturi de Titi Aur. Un proiect Petrom

La ora la care scriu aceste randuri deja un echipaj compus din Adi Berhea, trainer de la scoala de pilotaj si conducere defensiva Titi Aur si colegul de blogging dar si de sosele RazvanBB au plecat la drum prin Romania sa puna Romania pe harta. Un proiect Petrom, parte componenta a campaniei “Colectia Reusite Romanesti”, roadtripul Iubesc Romania este un redivivus al celebrului si mult premiatului Redescopera Romania, la care am avut onoarea sa fac si eu parte in 2010 si 2011.

De prisos sa va spun ca tot anul 2012 si partial anul acesta, de cate ori calatoaream prin tara si intersectam rutele din proeictul Redescopera fie scriam pe hashtag, fie sunam pe Ana Bulgar sau pe vreun blogger sa ne aducem aminte cu placere de locurile frumoase prin care am haladuit impreuna. Dar iata ca am primit poate cea mai frumoasa invitatie de calatorie din acest an: impreuna cu Titi Aur si pilotii sai de la scoala, plus cativa colegi bloggeri pasionati de fenomenul auto (Adrian Mihaltianu, Oltea Zambori, Alex Ciuca si Razvan Baciu) vom acoperi un traseu de peste 4000 de kilometri (4627 mai exact) prin care vom incerca sa desenam pe harta rutiera a Romaniei o mare inima.

Traseul va fi facut integral de pilotii de la scoala Titi Aur, celebrul pilot si simbol al automobilismului romanesc. Drept bidivii vom avea Dacia Duster si Dacia Logan, produse auto mai mult decat cunoscute pe piata internationala drept reusite romanesti, iar la opririle in statiile Petrom vom degusta cateva din celelalte reusite romanesti disponibile in benzinarii. Un exemplu ar fi ciocolata Rom. Nu mai spun ca aceasta campanie este integrata in mult mai sonora campanie Petrom in care daca alimentezi poti castiga o Dacia Logan (si ceja 25 de autoturisme au fost castigate, mai sunt 25 in rastel pentru consumatori pana la sfarsitul anului). Traseul arata cam asa:

iubesc romania

Dupa cum vedeti, RazvanBB si-a luat in serios postul de copilot al lui Titi si deja a parcurs impreuna cu acesta prima parte a traseului. Mai mult, pe site-ul dedicat veti putea urmari in direct ruta realizata prin tara de catre celebrul campion impreuna cu bloggerii campaniei.

Eu il voi insoti pe Titi Aur in perioada 11-13 noiembrie, asa ca fiti pe faza: sigur o sa il imbolnavesc pe campion cu pasarile mele vazute pe drum 🙂 (pastrand totusi macar o parte critica a ochilor spre sosea ;))

Ce vrea de fapt aceasta campanie? Vrea sa puna Romania pe harta, sa arate locurile frumoase redescoperite de noi in campania Redescopera, sa “instige” la sofat responsabil si asa mai departe. Eu voi face o mica parte din traseu, dar Romania trebuie sa arate ca este frumoasa in totalitate, si abia astept sa pun pe blog povesti de pe drum, povesti pe care le veti gasi atat pe blogul dedicat, cat si pe Facebook in aplicatia proiectata special pentru acest itinerariu.

Iata si echipa de la start, care a avut loc ieri – cu plecare din Bucuresti:

_DSF3283

Au mai scris despre asta RazvanBB si Adi Mihaltianu, Oltea si Alex.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu