Iubire în natură – 2021 video edition

Acum niște ani, începeam să public pe profilul personal de Facebook fotografii cu diverse specii de animale în ritual de curtare. Fotografiile de acolo au suficiente like-uri deja, așa că m-am gândit să vac și niște videoclipuri, unde se vede mai bine cum e cu iubirea în aer liber (la animale sălbatice, nu vă gândiți la prostii).

Acești porumbei gulerați (Columba palumbus) se iubeau cu foc pe o creangă de pin în valea râului Guadarrama, în centrul Spaniei. Am făcut inițial câteva fotografii, dar apoi, când am văzut că prea se uibeau cu foc, am stabilizat cât am putu aparatul de un copac și am încercat și o filmare.

Porumbei gulerati (Columba palumbus) from Paragusul on Vimeo.

Pentru romanticii incurabili din voi, să știți că aveți și alte variante de a vă exprima sentimentele curate și de a vă găsi perechea (mă adresez celor ce sunt “single”, “not married” sau “it’s complicated”). Am mai scris despre asta și joia trecută, vă zic și azi, intrați pe Couple Romania și faceți un speed dating online. E fun, e gratuit și vă puteți găsi perechea din confortul casei, nu pătimind ca mine pe vremuri (povestea aici).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu