Jean Philippe Dayraut si al sau Duster de 850 CP

Da, o sa credeti ca mananc numai castane punand marca Dacia langa 850 de cai putere. Si totusi exista, e albastru si rupe aderenta mai repede decat clipeste oricine. Si cu domnul de mai sus la volan, castiga din prima si competitii importante (unde nu exista limita de putere pe masina).

Nici nu stiu care dintre ei e mai vedeta: Dacia Duster No Limit sau Jean Philippe. Nici nu importa, cert e ca i-am vazut in tandem luni, la Titu, la invitatia Dacia. Dusteul NoLimit est eo masina de rally-raid, dar noi am vazut-o pe o pista atat de bine asfaltata, incat as sugera celor de la Dacia Group sa se apuce de fcut autostrazi in Romania, cea de la Dacia arata denzational.

Va las cu galeria foto, va spun doar ca masina aia e greu de fotografiat pe pista fata un Sony Aplha 77 :))) (care are 12fps). Fotografiile de mai jos sunt facute cu Sony Alpha 550 si cu un superb obiectiv 16-80 Vario Tessar cu sticle Zeiss.

Si in incheiere, un mic concurs pentru voi: i-am cerut lui Jean Philippe un autograf pe o carte postala. De fapt pe trei: una pentru mine, una pentru ex-copilotul meu Augustin Radu si una pentru un cititor fidel al blogului meu.

Pentru a intra in posesia cartii postale cu autograful campionului tot ce aveti de facut este sa imi trimiteti un email cu data debutului meu pe acest blog (nu aveti mult de sapat). Succes! Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (daca sunt mai multi care raspund pana azi la ora 19.00).

Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu