Maine, la F64: Despre fotografia de natura si viata salbatica

[UPDATE]

La cererea expresa a publicului, am obtinut de la F64 trei locuri pe care le dau aici prin concurs-fulger. Trebuie sa imi trimiteti o fotografie (marime minim 1600 px pe latura mare) cu o lighioana/jivina/vietate salbatica (de la insecta, molusca, peste, batracian, reptila, pasare pana la mamifer mare), animalele domestice nefiind eligibile pentru concurs. Deadline: ora 13.30. La 15.30 anunt castigatorii. Imi rezerv dreptul de a posta aici fotografiile castigatoare.

[END OF UPDATE]

Dupa cum stiti, F64 se preocupa de soarta fotografilor patriei. Intr-un exces de zel, profitand de bunavointa mea naiva, m-au convins sa vin sa vorbesc tuturor celor interesati despre cum sa te apuci de fotografiat pasari si animale salbatice in zece pasi simpli.

DSC08022crop

[rata mare – Anas platyrhynchos – fotografiata in Praga, pe malul raului Valtava, Cehia, decembrie 2010]

Exact asa se intituleaza si prezentarea mea de maine, care va avea loc la sediul F64, in sala lor de seminarii. Cu aceasta ocazie voi dezvalui cateva lucruri simple pe care le poti face in teren pentru a ajunge mai aproape de animale si pentru a le fotografia in bune conditii. Voi povesti tuturor celor interesati despre cum sa rpegatesti o tura, cum sa te uiti dupa animale, cum sa te apropii de ele, cum sa le fotografiezi, precum si cateva ponturi si secrete ale muncii de „vanator” de instantanee cu fauna.

hoitar_egyptian_eagle

[Hoitar – Neophron percnopterus – fotografiat in Ruselski Lom, Bulgaria, iunie 2010]

Detalii despre seminar pe pagina dedicata. Va astept!

resizeDSC00872crop_1600x1069

[Vipera cu corn – Vipera ammodytes – fotografiata in Cheile Nerei, aprilie 2013]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Barbu said,

    8 mai 2014 @ 2:39 am

    Vreau dar… Ghici, cică locuri ocupate! Ironia sorții, să nu pot veni să-l văd pe Doru la F64… 😛

  2. Doru Panaitescu said,

    8 mai 2014 @ 6:37 am

    Pentru tine facem o iesire pe coclauri pentru stagiu practic. Vezi ca e cu examen: daca nu prinzi minim 10 specii in cadru treci Dunarea inot 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu