Oameni buni de dat: azi, un specialist in programmatic (RTB) advertising

Achizitionarea de publicitatee online in regim de licitatie in “real time” a prins si in Romania. Mai rau este ca toti invata din mers si nu prea sunt oameni specialziati, cu experienta in asa ceva. Ei bine, rolul acestui blog este, printre altele, sa puna laolaltă cererea și oferta de muncă specialziata în publicitate online. Asa ca am pus mana pe un cv bun de tot (si sunt dispus sa il impartasesc aici cu voi)

Pe scurt, cunosc personal pe cineva care a lucrat in ultimii doi ani pe progrmmatic. Este un om excelent pentru o agentie mare sau foarte mare care face volume (sau vrea sa faa volume) din asa ceva. Stiti ce aveti de facut, voi trimite cv-ul doar celor care se preteaza sa aiba un astfel de post in organizatie.

Intre timp, in tolba cu CV-uri se aduna tot mai mult exemple de oameni care sunt mult peste piata si pe care sunt dispus sa ii plasez la locul potrivit. Mai am un CV misto de asistenta personala, unul de specialist in marketing, mai am un client service bun etc.

Iar daca aveti nevoie de vreun om cu calificare mai șugubeață, dați-mi de veste și vă găsesc ce aveti nevoie. Știți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu