Prima zi de Booq, ne pregatim de Rexton

Stiu, nu am apucat sa povestesc cum a fost in Cheile Sohodolului, dar azi dimineata, luandu-l pe BoaXM in spinare, m-am simtit ca in podisul Mehedinti, despre care va povestesc mai pe dupa-amiaza. Un prim gand: ma simt ca testoasele ninja.

Chingile ce prind rucsacul vin inclusiv peste piept si abdomen, facand incarcatura din rucsac una cu purtatorul. O sa incerc rucsacul si pe coclauri in weekend, cand voi testa (in zona Sirnea – pana spre lacul Bolboci) un model 4×4 de la Autoitalia (SssangYong Rexton. Sper sa fie cu motorizarea de la Mercedes, m-am dat de curand cu un SsangYong preparat tot cu motor de Mercedes si am fost incantat de ce poate un motor de doar 105 cai pe o caroserie impopotonata cu fieratanii (bullbar, flanse, roofrack).

Revenim.

[later edit] Deja am facut prima victima cu rucsacul Booq: Maddy s-a aratat entuziasmata de turtle-ul meu pentru laptop.

Si ca sa intelegeti cat de potrivit imi e, a incaput in el: laptop, charger de masina, invertor de 60 de watti, charger de ipod cu griffon, charger de telefon, binoclu, busola, briceag Swiss Army. Nu prea suna a rucsac de antreprenor, dar totusi, tin si o stampila prin el 🙂 Sa il vedem pe teren cum se comporta – cred ca dau o fuga pana la Comana la pozat de pasari ca am tot ce imi trebuie la mine 🙂

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Alex said,

  4 iunie 2008 @ 9:49 pm

  Cum spun si mai toate review urile, Booq sunt genti premium, un lider al accesoriilor de portabile in intreaga lume, care beneficiaza de servicii unice la produsele lor (printre care mentionam id ul unic prin care esti ajutat sa regasesti geanta in cazul in care ai pierdut-o) si se prezinta intr-o varietate de necontestat (ptr mac mai ales).

  Oricum gasiti gentile aici (unul din partenerii de baza Booq) :
  http://www.magazinultau.ro/advanced_search_result.php?keywords=booq

 2. Alex Brie said,

  6 iunie 2008 @ 2:21 pm

  @Alex(magazinultau) – detectez cumva un mic comment spam? Acelasi comentariu ai lasat si pe blogul meu…

 3. Doru Panaitescu said,

  6 iunie 2008 @ 2:35 pm

  Alex: e foarte posibil sa fie un „manual spam”. Il iertam de data asta?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu