Rapirea din birou: Editia “rapirea din oras” #eroulurban

Dupa cum stiti, cand vine vorba de coclauri ma tin de șotii. Mai un teambuilding, mai o specie noua, mai o fotografie, mai un drum putin batut. Si desigur, din cand in cand mai rapesc oameni de bine din mediul lor obisnuit. Weekendul asta, peste o ora mai exact, dam startul aventurii “Rapirea eroului urban”, o campanie initiata de KFC Romania in cadrul unei campanii mai largi, #pebune, despre care v-am povestit deja aici pe blog.

10623392_10153246924412178_4645896434103394048_o

Sigur ca la mine toate trebuie sa stea mai de-a-ndoaselea. Adica, in cadrul acestei campaniei, eu, ratusca cea urata, trebuie sa fie omul negru si sa priveze #eroulurban de binefacerile civilizatiei. Rol care mi se potriveste de minune: incepand de azi si pana duminica seara am aproape 48 de ore la dispozitie sa scot eroii urbani din zona lor de confort.

Cristian Vasile aka Igu aka Bucuresti Optimist, impreuna cu persoana care a castigat concursul de la KFC (Alexandra Dinu), vor fi rapiti de subsemnatul si tarati undeva departe, pe drumuri de munte, intr-o incursiune/escapada cu destul de multa aventura prin muntii patriei.

Din programul zilei de sambata, dupa cum probabil intuiti, o zi plictisitoare de-a mea la “biroul mobil”:

– niscaiva fauna de fotografiat pe drum
– niscaiva offroad (versiunea de iarna, este deja destula zapada pe coclauri)
– niste tehnici de supravietuire – cu predare in limba materna, pe teren minat 😀
– o vizita la o gospodarie traditionala (unde vom avea o cina autentica, departe de binefacerile civilizatiei)
– noaptea de sambata spre duminica o vom petrece totusi undeva intr-o asezare omeneasca, avand tot confortul, in sunete vesele de chitara.

Duminica:

– repetir si retur la Bucuresti nu-se-stie-la-ce-ora (cu un program de coclauri cat se poate de similar celui de sambata).

Adaugati la toata trebusoara asta niste anvelope de teren, binoclu, aparatura foto, echipament de supravietuire si recuperare si muzica buna pe Ipod. Detalii la intoarcere, speram sa avem de unde alege niste fotografii frumoase pentru un fotogreportaj elocvent, indiferent de vreme.

Si asta doar pentru ca KFC Romania are aceasta campanie #pebune. Cu pui pe bune, povesti pe bune, eroi urbani pe bune.

Ne puteti urmari pana atunci pe hasttagul oficial #eroulurban #pebune

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu