Scandalul Metallica

Aveti mai multe amanunte in Metalhead, dar pe mine m-au frapat cateva comentarii ale utilizatorilor nemultumiti de pe forumul Metalhead:

“Cum adica sa nu vin cu casca de motocicleta? Pai imi ia politia carnetul daca vin fara ea. Nu cred ca or sa aiba garderoba sa tina atatea haine, rucsaci si casti moto. Urat!”

“Cum se poate asa ceva? Sa nu pot sa vin cu copilul la concert? Pai daca i-am cumparat bilet inseamna ca am voie si o sa vin cu el. Daca am ceva probleme la intrare am eu grija de ei ! Nu au voie sa faca asta ! Nu scrie pe bilet aceasta regula si nici ca regulamentul de acces se poate modifica!”

dar si

“Dupa Judas Priest dupa ce badigarzii au luat toate penele de chitara de dupa gard, am batut vreo cativa dupa concert afara cu baietii. Daca fac asta si la Metallica sarim gardul si-i capacim  acolo pe loc ! Niste magari! Rusine ! Firme de paza de tarani !”

Imi aduc aminte de concertul Rolling Stones, am stat ore la coada la apa minerala/cola. Probabil la inghesuiala provocata de suplimentari, asa va fi si la Metallica. Oare ce o sa faca motociclistii care nu vor avea loc la garderoba sa isi lase castile? Probabil amatorii de manele o sa scape cu ghiulanele si lanturile pe sub tricou. Mda. Romania, mereu surprinzatoare!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu