Singur în pădure – o provocare acceptată… pe loc

Presupun ca stiti ca imi place viata dubla (de luni pana joi cu digital, cursuri si altele asemenea, de joi pana duminica, uneori cu intarzieri pana luni si chiar marti pe coclauri). Multa lume m-a intrebat daca sunt pregătit sa suprevietuiesc in salbaticie, iata ca am acum si ocazia sa vad daca ma descurc. Pe scurt, cei de la History România vor sa ma trimita 24 de ore intr-o padure sa vada daca supravietuiesc singur, pe modelul serialului lor “Singuri”, difuzat pe History România.

Pentru a putea participa, regulile sunt dure:

– trebuie sa iau la mine maxim 10 din 100 de obiecte dintr-o lista pusa la dispozitie de ei (din care eu am ales cutit, toporisca, ghem de sfoara, sac de dormit, bidon cu apă, biscuiți, o punguță cu stafide, cremene, cană de metal, lanterna mea Varta – “indestructibila”, cum o alint eu) plus, evident, hainele de pe mine.

– NU trebuie să iau cu mine nimic dintr-o lista cu obiecte interzise (de pilda chibrituri sau brichetă, busolă, GPS, arme de foc sau de orice alt tip, plasă de pescuit sau de prins animale, otravă sau alte substanțe chimice, ochelari de soare, soluție anti-insecte, hărți, produse cosmetice, atrape și chemători de animale, binoclu, barcă(!), tablete de purificare sau alte sisteme de purificare a apei etc)

Pentru securitate, voi avea din partea lor ruscac, lanterna frontala, o camera video mica cu husa cu tot, un kit de prim ajutor (garou, vata, bandaje, punga de plastic etc), o oglinda mica, o prelata pentru protejarea echipamentului video, o prelata de 2,25m x 2,25m, un tracker GPS pentru a putea fi localizat, o ratie de mancare de urgenta (apa si biscuiti – cate o portie).

Nu stiu unde voi fi dus, dar trebuie sa ma filmez singur cand imi fac adapost, aprind focul, caut si prepar ceva de mancare si cum supravietuiesc peste noapte. Sunt curios cum ma descurc, imi fac bagajul si am zbughit-o! Revin mâine cu detalii, evident, dacă supraviețuiesc!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu