The million dollar Romanian baby

Tot citeam pe twitter in weekend vis sms, dar credeam ca e gluma, iar eu fiind in weekend departe de o retea wireless, nu am considerat-o stire. Iata ca, via Manafu, aflu pe bune despre ce e vorba:

Dan Berte, pe care il stiu via @mixxed, vrea sa doneze cei un milion de parai pe care ii cere via web unor proiecte web romanesti.

Doua intrebari pentru Dan:

1. Cum te vei diferentia de teparii cu www.paginadeunmiliondedolari.ro? Trebuie sa le zici ceva celor un milion de indivizi care vor paria cu un dolar pe crezul tau.

2. Oare chiar ii vei dona? Eu ca roman, am dubii.

Oricum, bafta! [Later edit] Vad la Zoso, Andrei Maxim etc, ca acesta initiativa a fost catalogata drept cersetorie. Bad PR is still PR? Humm, nu cred. Tricky, sa vedem pe unde scoate Dan camasa acum. Comunitatea te penalizeaza Dane, si un scuipat de pe fata (parerea comunitatii romanesti) se sterge mai greu decat un zambet (donatia lui Lee Wilkins). De urmarit.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. dan said,

  21 ianuarie 2008 @ 12:04 pm

  Doru, n-am spus ca-i donez! Sa nu se faca confuzii! Am sa investesc cum cred eu de cuviinta in alte idei de web (ale mele sau ale altor antreprenori romani).

  Nu cer si nu ofer pomana. Imagineaza-ti ca in loc de pixeli sau maimute colorate pe facebook ofer un pas mai simplu si direct: un buton verde.

  Eu cred ca se pot face 1milion de dolari din web prin cea mai triviala metoda. Si am sa demonstrez asta. Comunitatea e libera sa judece experimentul cum doreste. In timpul asta cei care au inteles ideea continua sa apese pe butonul verde.

  Cu stima

 2. Doru Panaitescu said,

  21 ianuarie 2008 @ 12:23 pm

  Nici nu ma asteptam sa te ia toata lumea in brate. Oricum astepata-te si la alte problema. CUm faci cu impozitele? La un moment dat os a trebuiasca sa justifici banii astia. oops, am uitat, nu trebuie sa jusitifici primul milion de dolari 🙂
  Bafta maxima oricum si vezi cum te pozitionezi cat mai departe de fratii nostri de prin pietele Europei.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu