Triunghiul de aur

[Erata: De catva timp dragutul de UPC a decis sa-si bata joc de nervii mei. Din aceasta cauza posturile de pe blog vin cu intarziere fata de producerea faptelor si nu vin neaparat in ordine cronologica, ci asa cum imi aduc aminte de ele sa le mentionez si pe blog].

Nu e vorba nici de tezaurul lui Tudor, nici de vreo bijuterie rroma. Ceainaria din bulevardul Mihalache este cea caruia mai multi bloggeri i-au cazut victime.

Era o zi obisnuita. Filipa Lepus (cu largul ajutor al lui Cristian Manafu) a organizat o iesitura la Triangle D’or. Pentru ca faptul este deja cam consumat, nu voi face o super istorisire, ci o sa mentionez doar ca:

– ceainaria este localizata relativ aproape de Centru, pe bd. Mihalache, chiar langa Helpnet/MegaImage etc.

– la „lansare” au participat cateva gheise veritabile care au facut o ceremonie autentica a ceaiului (pacat de acustica slaba a locantei si de japogleza imposibila a naratoarei)

– am degustat cateva ceaiuri: unul din ele mi s-a parut senzational, nu doar la gust, ci si la felul in care a fost prezentat: un fel de ou verde de crocobaur era introdus intr-un ceainic de sticla, din ou desfacandu-se la contactul cu apa fierbinte o floricica; un  altul, verde, cu aspect de bambus mojarat, dar cu un gust oribil, eu am banuit prezenta unui peste in verdeata aia, dar ma rog, gusturile nu se discuta.

– au mai fost cativa bloggeri care au scris despre eveniment, ii mentionez aici rapid: Corina, Dan Dumitrescu.

Pe total, un eveniment care a iesit din clasicele evenimente mondene, unde m-am simtit bine si unde am aflat mai multe despre ceai. O ultima recomandare: nu puneti zahar in ceai decat dupa ce v-ati asigurat ca i-ati desprins adevarata arome bandu-l ca atare!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Filip Lepus said,

    25 iulie 2008 @ 10:12 am

    Ma bucur ca te-ai simtit bine si sper sa se mai intample asftel de evenimente, poate chiar mai bine organizate.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu