Tu ce o sa te faci cand o sa fii mai mare decat mare?

Cand eram mic si eram intrebat ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare, le spuneam invariabil ca vreau sa ma fac cioban, sa mananc multa branza si sa am un Aro. Anii au trecut si… de ciobanie sper ca am scapat (voiam sa ma fac cioban ca sa am acces la multa branza, care imi place si acum, sa ne intelegem), cu branzeturile ma indeletnicesc in continuare (pun branza si in ciorba, sa stiti), iar Aro am, doar ca e nitel mai mare si mai putin autohton.

Iar planurile mele pentru batranete sunt… sa fotografiez fluturi. Da, ati auzit bine! Mi-am pastrat pasiunea entomologiei pentru batranete, ca stiu ca nu ma vor tine balamalele sa intru in pesteri si sa ma catar si sa ma scufund la nesfarsit.

Fluturi ca astia. Sau ca asta. Sau ca asta.

Tu cum iti vezi batranetea? E o intrebare apriga, la care unii din pacate au raspuns prea devreme si nu asa de optimist ca mine. De aceea, compania Eurovita ma roaga printr-o campanie de donare la nivel national sa transform batranetea multor seniori in ceva mai bun printr-un simplu gest: donatia unei vitamine “online”. E simplu: donezi o “vitamina” online si poti aduce un suras pe chipul unui senior.

In plus, Eurovita transforma donatiile tale in vitamine reale care vor ajunge, cu ajutorul Crucii Rosii Romane, la azilele de batrani din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta si Braila.

Pe tine ce crezi ca te va face sa zambesti cand vei imbatrani?

Fiecare gest publicat online (pe Facebook, Twitter, Linkedin etc) pana pe 23 decembrie creste cu 10 vitamine counterul Eurovita (care va fi disponibil saptamana viitoare aici ), iar linkul catre website-ul campaniei valoreaza cat 50 de vitamine! Dati si voi vestea mai departe, nu va costa decat un minut sa ajutati un om in etate sa-si priveasca mai increzator batranetea!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. rcaobligatoriu said,

    20 decembrie 2012 @ 2:52 pm

    cred , ca , ca toti oamenii ne-am visat la batranete plimbandu-ne prin lume , fara nici o grija pe cap , dar din pacate nu toti reusim sa avem asa ceva , iar daca ne uitam la toti batraneii de pe strada ne dam seama ca visele noastre sunt foarte departe . sper sa am o batranete linistita , fara griji si fara boli . Sarbatori fericite

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu