Un alpinist roman are nevoie de ajutorul vostru

In 2000, cand m-am apucat eu de speologie in Lupeni, la Campul din Straja, Liviuţ, cum il alinta cunoscutii, era unul din cei care ajuta la intemeierea unui parc de aventura (cum au aparut mai tarziu cu zecile in Romania, cand s-a conturat si o piata pentru asa ceva). 12 ani mai tarziu aflu de pe Alpinet ca a suferit un grav accident cazand din coarda in cursul unei echipari pe care o facea la inaltime. Cum il putem ajuta?

Liviu este acum la terapie intensiva la un spital din Timisoara, unde a fost deja operat printr-o interventie chirurgicala care a costat aproximativ 2400 de euro. Urmeaza alte doua operatii similare care vor costa la fel.

Familia a deschis doua conturi unde iubitorii de sporturi montane, prietenii si oricine stie ca ar fi putut pati un asemenea necaz pot sa ajute pentru ca Liviu sa poata iesi sanatos din spital.

Cont ptr lei: RO94RNCB0318018238700001
Cont ptr euro: RO66RNCB0163018238700010
Predan Toni Adrian, Lupeni, Hunedoara
codul swiftRNCBROBU
BCR Lupeni

Orice ajutor este binevenit! [Eu personal voi dona 100 de lei in contul fratelui sau si imi doresc sa citeasca acest articol cat mai multi montaniarzi care sa ajute un om cu care se vor putea intalni mai tarziu pe munte sau in stanca si carora sa le multumeasca.]


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu