Urmeaza-ti Pasiunea la Romanian Boat Show – leapsa de weekend

De azi se deschid portile unui targ de ambarcatiuni, yachting, chestii de navigatie, pescuit, scufundari si orice alte chestii legate de ambarcatiuni, apa si soare. Asa ca profit de ocazie si lansez o leapsa-fulger, o lepasa de weekend in urma careia puteti castiga una din cele trei invitatii duble la acest eveniment.

Ce aveti de facut? Sa faceti o mica introspectie si sa va decoperiti o pasiune “meseriasa” (sau sa va redescoperiti una de mult uitata in vreo debara sau sertar), sa o cautati pe http://www.Pasiunea.EU si daca o gasiti sa va abonati la ea (folosind butonul “Adera la Pasiune”). Daca nu o gasiti o puteti proune printr-un email la Office@Pasiunea.Eu, iar Corina (care sta la butoane) va aproba aceste noi pasiuni in maxim 24 de ore.

Atentie! Prin pasiune “meseriasa” inteleg o pasiune pentru care care sa te ia flama, nu citit si calatorii (stiti voi, pasiunile alea standard care apar in orice CV). Ma gandesc la parapanta, motociclism, gatit in aer liber, supravietuire, colectii de chibrituri, filatelie (o pasiune din ce in ce mai rara zilele astea), scufundari, fotografie macro sau fotografie astronomica, jonglerii sau orice alta pasiune “tare”, care sa ridice o spranceana.

Apoi trebuie sa povestiti intr-un alineat despre aceasta pasiune “meseriasa” pe blog/twitter/facebook, punand dupa caz un trackback aici si dand leapsa mai departe unui alt blogger sau cunoscut din industrie care are o pasiune “meseriasa”.

Pana la ora 15.00 puteti sa faceti chestia asta, e un concurs fulger. Invitatiile vor fi ridicate de castigatori de la sediul Pasiunea.EU din Dorobanti (amanunte in mailul de validare a castigatorilor) azi pana in ora 18.00.

Uite, dau leapsa lui Piticu, Manafu, Victor Kapra, Cabral si Bobby Voicu, dar cine se simte inspirat de cele trei invitatii duble poate sa ia leapsa de aici, din oficiu. Let the games begin!

[s-au dat invitatiile, ne vedem acolo].

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu