Ziua Pasiunilor – episodul 3 plus leapsa

Am trecut de la idee, la proiect si acum spre demersuri din ce in ce mai concrete. Ziua Pasiunilor este deja un subiect discutat si care trebuie discutat din ce in ce mai mult in randul oamenilor muncii care au nevoie sa isi descopere sau mai ales sa isi redescopere (dezgroape as putea zice) pasiunile ce ne hranesc spiritual.

Concret, vorbim despre o serie de evenimente de strada (numiti-le flash-moburi daca vreti) unde va invit sa participati si unde puteti de asemenea semna petitia pentru obtinerea Zilei Libere a Pasiunilor.

pasiunea

Mai multe detalii despre aceste evenimente pe site-ul dedicat – care e in continua refacere, constructie si bocaneala – daca aveti sugestii dati-ne de stire. Si avem deja si un inceput de identitate vizuala si sprijin pe partea de comunicare de la agentia lui Serban Ciusca, si el pasionat de retromobil si alte apucaturi care ii mananca din bani si din putinul sau timp liber.

Sau daca vreti puteti semna petitia si aici, pe Petitii Online.

Evenimentele vor avea loc duminica dupa-amiaza, in data de 13 septembrie, in zona parcului Herastrau, si oricine este liber si invitat sa participe si sa adere astfel la miscarea noastra.

A mai scris despre asta Dragos Stanca, care in mod indirect mi-a pasat si o leapsa povestind despre o pasiune uitate de-a lui, fotografia. Desi am si eu multe pasiuni si de-abia le dovedesc, ma destainui si eu aici cu o pasiune de mult uitate si de care tot sper sa ma apuc intr-o zi: entomologia – pasiunea pentru fluturi. Aparat foto am, inele de macro sunt, incercari foto am mai avut, cred ca in ziua in care nu o sa mai muncesc deloc deloc o sa incep si cu fluturii :).

Dau leapsa mai departe la Victor Kapra si la Radu Ionescu: ce pasiune ati vrea sa va redescoperiti?

[Later edit] Au scris despre asta Iqads si Metropotam.  Multumim!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. irina said,

    14 septembrie 2009 @ 5:59 pm

    daca tot ati pus un morgan in “manifestul” de la aceasta pagina si daca tot am fost alaturi de serban la hard rock in herastrau, nu pot decat sa va felicit pentru initiativa in numele Morgan Club Romania !

  2. De ziua nationala a pasiunilor… | refresh.ro said,

    9 septembrie 2010 @ 2:07 pm

    […] (Arbomedia / The Money Channel) si Doru Panaitescu1, aniverseaza 1 an de la lansare (remember leapsa de anul trecut?) si 300 de membri […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu