O vacanță fără telefon sau dieta cu portocale roșii #sicilia13

După cum probabil ați aflat, am supus la grele încercări un telefon construit ca un Patrol. Și după faptă, și răsplată: am acumulat suficient stres încât să am nevoie de o mică dezintoxicare. Și nu găsesc nici o altă destinație de weekend mai potrivită pentru un mic detox (știți însă că povestea asta cu detoxul este un pretext pentru oameni să facă niște cheltuieli generate de activități nesăbuite). Ața că weekendul acesta mi-am programat (din vreme) o cură de portocale roșii.

Exact! O să merg în Sicilia weekendul acesta prelungit (v-am mai zis cum clasific eu vacanțele: weekend (V-S-D), vesedelemeu (V-S-D-L-M), weekend prelungit (sub p săptămână), minivacanță (o săptămână încheiată), vacanță (două-trei săptămâni), concediu (4-5 săptămâni)). Așadar, un weekend prelungit de data asta, in căutarea celor mai bune portocale roșii, de această dată fără telefon.

Motivul este simplu, vi l-am spus mai sus. Vreau o mică pauză. De carne, de stres, de stat cu nasul în telefon, de frig (îmi place frigul, dar cu alternanțe). Așa că m-am uitat pe prognoza meteo… nu e rău deloc weekendul ăsta…

Ne vedem săptămâna viitoare, over&out!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu