Votez?

Nu prea. Adica deloc. Adica nu mai votez. Impins de la spate de buna voie de Dorin, i-am raspuns la intrebari, apoi mi-a cerut poza, apoi m-a si filmat (in aceasta seara).

Raspunsurile mele la leapsa lui Dorin Boerescu (secondat de Viorel Copolovici) sunt aici. Probabil ca in montajul ce urmeaza sa fie gata in zilele urmatoare veti vedea mai multe pareri, si pro, si contra.

In seara aceasta, inainte, in timpul si dupa filmare am tot continuat sa il intreb pe Dorin ce e cu acest demers. De ce incercam sa parafrazam parafraza. Daca Luminita Anghel a copiat ceva, de ce noi am putea sa copiem mai bine? Doar pentru ca bloggerii sunt mai sinceri – a fost raspunsul lui Dorin. Inca nu m-a convins ca am facut ceea ce trebuie. Astept si materialul.

Inchidem subiectul ca nu ma pasioneaza prea tare. Azi la filmari spuneam ca singurul politician tanar mi se pare Boc. Despre care credeam (cu putina mea expunere la DobiTV) ca are sub 40. Ce multe face machiajul si PR-ul dintr-un om politic. Pana si pe mine, care nu mananc “tokshouri” pe paine, m-au pacalit.

De-aia nu votez.

[update] Detalii despre aseara la Dorin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. dimitri said,

    12 noiembrie 2008 @ 7:00 pm

    Ce bine că nu votezi. Sper că cei care au ales să nu meargă la vot sunt la fel de informaţi ca tine 🙂

  2. Doru Panaitescu said,

    12 noiembrie 2008 @ 7:24 pm

    Va las pe voi sa schimbati ceva. Mai exact numarul de voturi pe care “presedintii independenti” din sectiile de votare trebuie sa le restampileze ca sa se consemneze ca v-ati agitat degeaba.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu