Zilele Sony – haideți la Comana să aflați câte ceva din secretele fotografiei de wildlife

Că tot e duminică, hai să vă fac program weekendul viitor.

La invitația F64, cu sprijinul Sony România, vă provoc la o tură de fotografie de animale sălbatice la Comana. Acest eveniment face parte din suita de surprize plăcute dedicate fotografilor în cadrul seriei de evenimente Zilele Sony, în perioada 17-27 februarie 2-24.

Am răspuns acestei invitații pentru că aveam de gând să fac mai multe sesiuni pentru fotografii care s-au apucat relativ recent de fotografia de natură și de cea de animale sălbatice în mod special. Una din ele -prima din acest an- este făcută cu sprijinul Sony Romania, ocazie cu care veți avea ocazia să testați și aparatura dedicată acestui gen de fotografie din gama acestui important producător. Vom folosi Sony A7RV, o adevărată „fiară” care vine la pachet cu 61 MP, recunoașterea conturului animalelor sau păsărilor în programele de autofocus și alte mici lucruri care vă ajută pe teren când vine vorba de fotografierea animalelor sălbatice.

De asemenea, vom învăța împreună cum să abordăm animalele sălbatice de diverse dimensiuni, de la cei mai mici amfibieni la cele mai impunătoare mamifere, folosind o serie de obiective – de la superangular la supertele. Vom demonta mituri și vom afla secretele unor specii deosebite de la noi, care să ne permită să obținem acele cadre memorabile ce reușesc să stârnească emoția privitorului. Nu în ultimul rând, vă voi împărtăși din experiența mea în documentarea, pregătirea și desfășurarea unor ture foto dedicate fotografiei de lighioane.

Participarea este gratuită. Înscrieri: direct aici.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu