Ziua Nationala a Pasiunilor – editia a treia

Astazi, Centrul Vechi se inchide. Dar nu de tot, asa cum se spunea pe bloguri acum catva timp. Se inchide in sensul ca se ocupa. Pasioanti din toate colturile tarii, cu pasiuni din care mai diverse, se aduna sa sarbatoreasca deja o a treia editie de cand militam pentru o Zi Legala Libera pentru Pasionati.

Din comunicatul de azi, spicuim:

Azi e Ziua Nationala a Pasiunilor – Editia a-III-a! Pasionatii Ocupa Centrul Vechi!

Probabil pentru prima oara, se „ocupa un Centru Vechi, din Romania, sau de aiurea. Celor care pornesc odata cu noi, la ora la 16.00, le oferim o bere, … , in locatiile partnere. Azi 23 septembrie, 23 de Ateliere ale Pasiunilor, in 23 de locatii se vor intampla simultan!

Tragem cu arcul, Escaladam cladiri, Jucam Tenis proiectat cel mai mare ecran din RO – magazinu Cocor, Ne jucam cu Wii – pe singura fatada fara geamuri din Centrul Vechi. Vom face caricaturi cu Horatiu Malaele, degustam Branza, Vin si Trabuce, aducem un panou de catarare, asordat cu putin … Enduro. La atelierul de Inovatie Auto ne ajuta Volkswagen, iar la cel pe numai 2 roti, ne ajuta un alt brand prieten, dar pe 4 roti – Skoda. 

Cand se lasa seara turam motoarele Offroad-urilor, aprindem proiectoarele si plecam in traseu de noapte, devenit obicei la Ziua Nationala a Pasiunilor. Nu uitati de Marsul Fotografilor.

Dupa ce inchidem bursa de schimb a aparatelor foto si a accesoriilor (introdusa de anul acesta), marsul porneste prin Centrul Vechi, traseul unind punctele fotografiabile, printre cele 23 de Ateliere.

Berea n-o dam chiar noi;-)  O da Peroni si Grolsch si pentru sex-ul frumos, Redds – URSUS fiind astazi Berea Centrului Vechi!

Bonus: azi la OScar, pe COvaci, puteti vedea in premiera expozitia foto “Biodiversitate in Romania si Balcani”, o productie proprie (adica a mea), parte din proiectul Redescopera Romania. Va astept dupa ora 19.00 sa vedeti peste 150 de planse cu pasari, animale si natura din Romania si tarile vecine.

Si tot bonus: mai am cateva locuri in masinile de offroad care vor pleca la Offroad de Noapte. Inscrierile pe spranceana si pe ochi frumosi (trebuie si putina chimie cu baietii de la clubul de offroad, fetele avand evident prioritate pentru posturile de copilot).

Ne vedem in Centrul Vechi? Noutati despre eveniment pe pagina dedicata de pe Facebook.

[update] Avem nevoie de cativa voluntari pentru azi, la Ziua Nationala a Pasiunilor. Detalii la Adi Covaci – telefon 0722315039 (grabiti-va ca e cu surprize placute, asteptam studentii, studentele si provincia)

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. thaopets said,

    27 septembrie 2011 @ 7:02 pm

    anul acesta nu am avut ocaza sa ajung doru, dar sunt pe lista pentru anul viitor cand o sa va prezint pasiunea mea : animale exotice-tarantule, serpi, scorpioni si alte animale interesante . deabia astept:D

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu