Astazi e ziua noastra, zi frumoasa ca o bere rece

Ce au in comun orasele Bucuresti, Constanta, Timisoara, Pitesti, Sibiu, Craiova, Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Galati si Ramnicu Valcea? In afara faptului ca in 2090 va trece o singura autostrada in forma de melc electoral prin toate? Ei bine, azi e Ziua Barbatului, o initiativa Bergenbier.

Si pentru ca o voi sarbatori cum se cuvine, pe malul garlei, cu insemnele Bergenbier O.B.R. pe mine dar mai ales cu ceva rece cu putina spuma in vederea racoririi gatlejului, m-am gandit sa va anunt si pe voi ca agenturili straine si mai ales secrete Panaitescu (rectae eu), Nicolau, Radu, Ciubotaru, Mihaltianu si altii nu se vor mai ascunde de acum incolo.

Voi puteti sa o sarbatoriti LIVE intr-unul din cele 11 orase de mai sus, iar daca nu sunteti din aceste orase puteti vedea transmisii LIVE din aceste orase pe Facebook.

Practic, in ultima luna barbatii din Romania au reusit sa rescrie istoria, tablitele cu porunci si alte acareturi, astfel ca in Cartea Galbena au intrat foarte multe legitati propuse de barbatii romani si nu neaparat porci. Asa ca fetelor, aveti si voi posibilitatea de a ne ura La multe beri! La multi ani! Aici de pilda, in aplicatia Facebook creata special pentru voi, desi am o vaga banuiala ca nu o sa va inghesuiti 🙂

Si aveti si aici un videoclip edificator pentru toata tarasenia asta.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu