Bursa HR: Patru posturi interesante, așa, înainte de vacanță

Daca tot te-ai hotărât unde-ți faci vacanța (sunt sigur că te-a năpădit deja fiorul plecatului, că doar e iulie), hotărăște-te și asupra carierei tale. Am patru oportunități de carieră extrem de interesante, echipele-s faine, managerii unul și unul. Să începem!

Digital Sales Specialist [Cod DSSDST]

Experienta in vanzari de digital media contra unui pachet atractiv.

Email Marketing Specialist [Cod EMSMPV]

Experiență în designul si gestionarea unei baze de date pentru newsletter, în tomeniul turismului – contra unui pachet interesant si o echipă tânără, cu posibilități faine de promovare.

Personal Assistant [Cod PAALPZ]

Post de personal assistant foarte fain într-o echipa de vânzări mișto, în domeniul auto.

Call Center Coordinator [Cod CCCLPZ]

Post de doordonator al unui call center într-o echipa de vânzări mișto, în domeniul auto.

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand în subiectul emailului:
[BursaHR][x ani experiență în …][Cod …]

CV-urile trimise fara sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Așa cum am promis clientilor mei, îmi rezerv dreptul de a face o minimă triere a CV-urilor primite, așa ca nu abuzați de bunătatea mea, trimițând CV-ul la fiecare anunț nou (dacă nu vă solicit eu în mod expres acest lucru). De asemenea, nu încercați să mă trageți de limbă privind identitatea angajatorului. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea timpului meu dedicat procesării acestor aplicații!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu