Doua posturi interesante in zona de marketing digital

Sincer nu ma asteptam ca dupa postul de saptamana trecuta despre cele 13 joburi (din care o mare parte sunt inca valabile!) sa mai primesc semne si de la alti angajatori, dar iata ca piata muncii se misca in zona industriei de publicitate online acum, la final de vacanta. Asadar, am inca doua posturi foarte interesante, ambele la client, sa se faca 15, cum s-ar zice, care’vra’s’zica :D.

Digital Marketing Specialist (Cod DMMUPO)

Clientul, o companie internationala din domeniul financiar cu operatiuni si in Romania, are nevoie de un junior-middle specialist (experienta relevanta in domeniu 3-5 ani) care sa preia operatiunile de promovare ale companiei pentru piata din Romania. Experienta cu GoogleAds si FacebookAds este un plus, dar nu este obligatorie, compania avand numeroase posibilitati de training in mediul international in care activeaza. Pachet atractiv si posibilitati de promovare bune.

Specialist marketing (Cod SMCAMA)

Citez din cerinta angajatorului:

“Cautam magician-sef la marketing care sa ne fie alaturi in calatoria navetei noastre.
Ce se cere:

– apetenta catre date, creativitate, energie cat sa dea si altora, project-management skills, incredere incredibil de mare in calatoria noastra nebuneasca catre a cladi o companie care genereaza si armonie, si rezultate.

Ce se da:

– un loc in echipa asta al carei scop este a darui armonie, a atinge potentiale si a se juca cu viata asta atat de frumoasa

Dati-ne pe spate cu o simpla scrisoare de intentie persuasiva-maxim”

Stiți ce aveți de făcut la doru at marketeer punct ro, precizand in subiectul emailului [BursaHR][Cod …..][experienta de x ani in domeniul y]. CV-urile trimise fara sintaxa [Bursa HR][…][…] de mai sus din subiect, fara precizarea postului sau cele care vizeaza toate posturile de mai sus nu vor fi luate in considerare. Bafta la interviu!

Așa cum am promis clientilor mei, îmi rezerv dreptul de a face o minimă triere a CV-urilor primite, așa ca nu abuzați de bunătatea mea trimițand cv-ul la fiecare anunț nou. De asemenea, nu încercați să mă trageți de limbă privind identitatea angajatorului. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea timpului meu dedicat procesării acestor aplicații!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu