Campania Rezambeste se apropie de finishul inscrierilor – adica azi

Desi sunt departe de Capitala azi, nu uit sa va reamintesc voua, celor uituci de acasa, ca mai aveti doar azi sansa de a va inscrie la concursul Rezambeste organizat de Denstestet.

Nu aveti prea multe de facut (si tind sa cred ca mai mult de 90% din cititorii mei au deja un cont activ pe Facebook, ma insel?), dar un premiu constand in lucrari implantologice in valoare de 5000 de euro este mai mult decat generos.

Si as vrea sa il vad pe acela care are probleme cu dintii (sau stie pe cineva care ar putea beneficia de premiu, care este transferabil, conform regulamentului) care sa nu se inscrie la asa ceva.

Eu ajung iar vineri la Dentestet, pentru ca asa cum va spuneam, am scapat de frica de medicul dentist. Pentru ca stiu ca pe termen lung este in beneficiul meu sa las frica la usa, trecand peste aspectul estetic care pare sa fie mult mai important la prima vedere.

Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Campaniile saptamanii 5-12 martie din blogosfera romaneasca | refresh.ro said,

    12 martie 2012 @ 6:10 pm

    […] Campania Dent Estet pentru zambetul de 5000 de euro continua. Prima etapa a ajuns la final, iar din bloggerii participanti vor fi alesi trei care vor merge mai departe. Am citit saptamana trecuta despre campanie la Bobby Voicu, Cosmin Tudoran, Alexandru Negrea, Titus Capilnean, Cristian Dorombach, Cabral Ibacka si Doru Panaitescu. […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu